torstai 29. syyskuuta 2011

noNYT!

Kerkesin puljata hiilarittomalla (tai no thodella vähähiilarisella) ruokavaliolla kolmisen viikkoa, ja maanantaina kävin taas perinteisessä itsensämasentamispunnituksessa katsomassa jälleen että mitään ei ole tapahtunut. No, annas olla! Viimeisin punnitushan tapahtui viikko "atkinsin" aloittamisen jälkeen, eli nestettä ei kehossa tuolloin juurikaan ollut. Paino oli silloin pudonnut mukavasti kolme kiloa.
Maanantaina Tanitalla käydessäni tajusin että tää sekopäinen liikunta alkaa vihdoin tuottaa tuloksia! Paino oli noussu 600g, mutta uskon että se johtuu nesteiden kertymisestä hiilareiden syönnin aloittamisen takia. Rasvaprosentti sen sijaan oli laskenut 1,6%, ja rasvan määrä pienentynyt puoli kiloa. Lihaksen määrä oli noussut puolellatoista kilolla! Yay!


Ja kyllä sen jo huomaa, oon löytäny ihan uusia lihaksia, jotka on ollu piilossa jo vuosia :D Jaksaminen on ihan toista luokkaa kuin aikasemmin, sekä treenatessa että normielämässäkin. Raajat alkaa saamaan muotoa (muutakin muotoa kuin kebabköntti, havainnollistava kuva alla:) 

ja ajatelkaas, olen vakavissani harkinnut BodyCombattiin menoa perjantaina :D Meillä on ihan superkivaa ohjelmaa viikonlopuksi, joten pieni nesteenpoisto hikitreenin merkeissä ei ole yhtään pahitteeksi. En uskalla paljastaa mitä vkloppuna tapahtuu, koska yks kyylä saattaa pahimmassa tapauksessa lukea tän tekstin ja sit kaikki ois piloilla, mutta synttäriyllätyksestä on kyse. :) Combatin ja suihkun (ja kuorinnan) jälkeen ohjelmassa on ruiskurusketus. Se on kyllä ehkä hienoin keksintö heti rasvakeittimen jälkeen! Oon kelannu että solariumiinkin vois mennä noin kuuriluontoisesti ihan vaan kasvojen ihon parantamiseksi (solkku kuivattaa epäpuhtauksia ja kirkastaa mun ihoa, todistetusti!) mutta sen haittavaikutuksista on jupistu niin paljon, että taidan jättää väliin.Meil on onneks Nellin (suihkuttelija/ystävä/murunen) kanssa sama periaate et liian tumma ei voi olla, joten hullunkiilto silmissä vedetään tumminta sävyä kerros toisensa päälle. :D Tulos on Nellin ansiosta aina supertasainen ja IHANAN tumma, ainoa negispuoli on se että suihkuttelun jälkeen niistät tummanruskeaa tögöä parisen tuntia :D Miä en ikinä haluis käydä suihkussa ruskettamisen jälkeen jotta sävy ei vaalenis yhtään, mutta sit Nelli aina pakottaa. Itseruskettavissahan on se tyypillinen ikävä haju, eikä suihkurusketusaine ole poikkeus. Viisi tuntia pitää kuitenkin olla hikoilematta ja kastautumatta jotta väri tarttuu kunnolla kiinni ihoon.

Kyllä se vaan niin on että ruskea iho näyttää NIIN paljon paremmalta kuin kalmankalpea haamunahka. Suihkurusketuksen hintakaan ei päätä huimaa, kertasuihkutus kustantaa paikasta riippuen 25€ ->.. Voin täydestä sydämestä suositella kotkalaisille rusketuksentavoittelijoille Nellin palveluja Day Spa Freshissä, joka siis sijaitsee Hyvinvointikeskus Huuman tiloissa Korelassa. Ammattitaidon lisäksi Nelli on ihan superihana, joten hyvinkin kokonaisvaltasesti miellyttävä kokemus tiedossa! <3


Tänään mulla vois olla vapaapäivä liikunnasta mutta taidan päiväduunin ja kuvauskeikan jälkeen käydä vähän crossailemassa salilla kuitenkin. Tiedän 100%:n varmuudella että viikonloppuna kertyvät kalorit ovat tähtitieteellistä kokoluokkaa, joten on hyvä ottaa varaslähtö niiden kukistamiseksi tiukalla treeniviikolla. Lauantaina kerkeän aamulla käydä jumpassa ennen.. kröhöm.. ilonpidon alkua, mutta sunnuntai menee taatusti maatessa ja moskaa syödessä.. Can't wait! <3Pus!

Ei kommentteja: