keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Update.

Noniin, hääjutskia.

Olin yhteydessä Ruukin Myllyyn a while back ja sain tällä viikolla tarjouksen sekä ehdotuksen menusta. Oon varmaan jo aiemmin paljastellu et meille ei tuu ollenkaan virallista lämmintä ruokaa (as in paahtopaistia tai muuta liha kastikkeessa-settiä) vaan runsas tarjonta tapaksia ja antipasteja, joiden lisänä ihana ruokaisa salaatti ja leipä+levite. Sovin ruokalistan suoraan Myllyn keittiömestarin kanssa (ihan mahtava tyyppi btw, varustettu hyvällä mielikuvituksella ja tarvittavalla kärsivällisyydellä kun yritin tingata kaikesta..) jotta saisin asiantuntevan näkemyksen siitä sopivatko haluamani lajit yhteen ja miten valitaan niitä tukeva viini. Ja let me tell you, lukiessani sitä ehdotelmamenyytä (jonka tänään hyväksyin) jouduin syömään kaksi banaania peräkkäin, jotta sain syntyneen nälän ja ruuanhimon taltutetuksi. Lista näyttää superhyvältä! <3

Kuvien ruuat eivät liity meidän tarjottaviin...
Taidankin laittaa jo aiemmin napsimani kuvat Mylly-ravintolan hyvin erilaisesta häämenusta vielä esille, kyseinen setti näyttää yhtälailla oikein hyvältä:

ja sitten vielä yksi niin rakastettu kollaasi Style me pretty-sivustolta kerätyistä inspis-kuvista :)

Klikkaa isommaksi..  

1 kommentti:

Iina kirjoitti...

Kiva, kun oot taas käyny kirjottamaan tänne aktiivisemmin! Tää on vieläkin ainut blogi, jota seuraan ;) Nähdään lauantaina!