keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Eilisen juttuloiset...

Kävin maanantaina töiden jälkeen mun kirjanpitäjän/murusen Nooran juttusilla, josta kiirehdin Huumalle pumppiin. Jostain syystä (no mistähän syystä, ei oo tullu käytyä pumpissa miesmuistiin...) kaikki liikkeet tuntu ihan älyraskailta, varsinkin selkä huusi hinajaa triplakulmasouduissa. Luulen myös että nyt ekoja kertoja tein liikkeen teknisesti täysin oikein, jolloin se iski sata lasissa juuri oikeisiin kohtiin (eli selkäpatonkeihin niinku Anni sanoo :D). Ajattelin että no, no pain no gain.


Eilen sitten menin ennen duunia käyttämään auton Euromasterilla (renkaanvaihto ja aurauskulmien tsekki), ja sain sen VIHDOIN käyttöön! Ihanaa vapautta kun saa ajella omien aikataulujen mukaan ja ihan niinku hotsittaa, ilman että kukaan neuvoo vieressä. Töiden jälkeen kotiin nopeasti vaihtamaan vaatteet, ja aamupalan voimin eka balanceen (johon Lilli-jumppanatsi oli valinnut kaikki hankalimmat ja rankimmat biisit) ja siitä suoraan pumppiin. TAAS! BP noudatteli miksauksellaan balancen linjaa, Lilli muisti joka biisin alussa sanoa että tämä onkin muuten sen rankin olkabiisi koko pumpin historiassa, MUAHAHAH! Tän siis piti olla palautteleva pumppi? Missään jumpassa aikaisemmin ei oo irvistyttäny noin paljon. Kaikista suurinta tuskaa tuotti kuitenkin venyttelykappale. Joka liike tuntu repivän lihoja erilleen uudesta kohtaa ja entistä kipeemmin :D et mul oli ihan tosi hauskaa!


Kun raahauduin kotiin illalla puol kympin aikaan (tässä välissä piti käydä asentamassa tulostinajurit äitin koneelle) ni en jaksanu ees seistä suihkussa.
Tänä aamuna tosin odotin pahempaa jumia kuin mitä onkaan, selkä on arka, ja olkapäät. Ruokapäiväkirjasta näätte että näinä kahtena päivänä on jääty REILUSTI tavotekalorien alle, ei vaan oo nälkä eikä kerkee eikä pysty vetää niin paljon safkaa ku pitäis...

Tässäpä kuitenkin ne päivikset:


ateriat

Aamiainen(135 kcal)klo 07:30

  • Parmankinkku (135 kcal), 50.0 g

Lounas(210 kcal)klo 12:00

  • Knorr Italialaianen tomaattikeitto mascarponejuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla (210 kcal), 3.5 dl

Päivällinen(140 kcal)klo 17:00

  • Uunivalmis jauhelihamureke (140 kcal), 80.0 g

Iltapala(222 kcal)klo 21:00

  • Naudan sisäpaisti (132 kcal), 120.0 g
  • Kurkku (11 kcal), 0.3 kpl
  • Fetajuusto rasvaa 10-13 g, lehmänmaito, suolaliemessä (78 kcal), 1 annos


Päivän kalorit

Ruoka707.0 kcal
Liikunta- 595.0 kcal
Yhteensä112.0 kcal
Päivän kalorisuositus1900.1 kcal








Päivän ateriat

Aamiainen(290 kcal)klo 09:00

  • Kananmuna, paistettu (222 kcal), 2 kpl
  • Keittokinkku (17 kcal), 18.0 g
  • Voi (50 kcal), 0.5 rkl

Välipala(250 kcal)klo 15:00

  • Pepe Original lakritsipatukka (250 kcal), 80.0 g

Iltapala(357 kcal)klo 21:00

  • Savustettu kirjolohi (201 kcal), 100.0 g
  • Fetajuusto 25 g rasvaa, vuohenmaito, suolaliemessä (59 kcal), 20.0 g
  • Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta (22 kcal), 3 kpl
  • Sinihomejuusto rasvaa 17 g, aura (72 kcal), 0.7 annos


Päivän kalorit

Ruoka897.0 kcal
Liikunta- 750.0 kcal
Yhteensä147.0 kcal
Päivän kalorisuositus1900.1 kcal



Eli ton yhteensä-kohdan pitäis olla arvoltaan sama kuin kalorisuosituksen. WTF eihän kukaan voi syödä noin paljon terveellistä ruokaa päivässä? Pitsallahan ton tietysti täyttää heittämällä :D 
Mulla pitäis olla mukana koko ajan jotain pientä syötävää, mutta kun hiilareita ei saa syödä ja you can only eat so much of ham, ni mitäs teet? Kaikki protsku pitää kuitenki melkeinpä valmistaa jollain lailla, ellei sit halua vetää sitä iänikuista keittokinkkua paketillista päivässä! Boooooriiiing..



Miä just tossa mietin eilen maastavetoja tehdessäni et mulla ei oikeestaan virallisesti oo ikävä roskaruokaa, vaikka pumpin aikana mitään muuta mun mielessä ei pyörinykkään. Nälkäsenä miä haluaisin mysliä, jugurttia, voileipiä, banaania, paahdettuja uunijuureksia, perunamuussia tai melonia. No hyviä hiilareita yleensä...




Voitteko kuvitella myös että alan olemaan mitta täys parmankinkkua! :o ja miä vannoin ettei tätä tapahtuisi ikinä! Nyt mulla odottaa lounasboksissa kanafileitä juustokuorrutteella ja kolmasosa kurkku. Mitä gourmeeta.




Loppukevennykseksi tämä kuva, jolle repesin toimistossa ääneen äsken:





Pus, 
Milka



Ei kommentteja: