torstai 15. syyskuuta 2011

I...kea this is comfortable!

...sanoi Chandler kun Monican miljonääripoikaystävän sohvalle istui. Sisustusjuttuja pitkästä aikaa alkaa änyyteenyt!
Ikeaan on tullut kivoja uutuuksia, ja sivuja selaillessa löysin paljon vanhojakin juttuja mitä en oo aikaisemmin huomannu. Tein niistä taas tällaisen rakkaudella kootun kollaasin:
Klikkaa toki isommaksi!

Mulla on nyt missiona vähän yhtenäistää meidän keittiön astiakantaa. Mulla on sata erilaista viinilasia, ja Markon kämpästä meille kulkeutui vähintään yhtä monta erilaista kahvimukia (simpsoneita, benettonia, kukkaa ja vaikka mitä...). Lisäksi mulle on joka juhlissa kerätty Arabian 24h-astiastoa VIHREÄNÄ (emt joku aivopieru) ja sitä on kuulkaa paljon. 

HUOM! Jos keräät tuota sarjaa (sitähän ei enää vissiinkään tuonvärisenä valmisteta) niin multa saa ostaa pois vaikka kaikki!!

Nyt haluaisin tilalle yhden ns. juhla-astiaston (toi Arv) ja kahviastiaston (Tillbaka), joita voi leväyttää kattaukseen kun tulee arvovieraita (eli mummi ja ukki, tai in case the queen of England stops by...). Käyttöastiastona meillä on Ikean beige perusastiasto joka toimii hjuvin. Hajanaiset haarukat ja veitset vaihtaisin tuohon Nätt-aterinsettiin, joka on valloittavan vanhahtava. Tai nythän on ihan sama mitä sinne tilalle ostetaan kun me käytetään joka tapauksessa ainoastaan Anttilasta ostettuja kamalia pihviaterimia koska ne veitset on niin turkasen teräviä. Äh miten junttia.

Noi julisteet on ihania, niit vois laitella ainaki tietokonehuoneen seinälle ku siellä on niiiiiiiin valkosta et häikäsee.

Tuo lepotuoli on oikeestaan sieltä ulkokaluste-osastolta, ihan helmi! Noi tyynyt tulee vielä kaikenlisäks mukana paketissa, niihin sais uppoomaa toisen tuolin verran rahaa jos ne pitäis ostaa erikseen... Laittaisin ton yläkerran makkariin. Sinne missä ei vielä oo mitään, mutta johon mietin myös tota valkosta Leirvik-rautasänkyä. Oon elätelly ajatuksia et muutettaisiin sittenkin yläkerran makkariin toistaiseksi, ja sit kun meille tulee (hope so) lapsia jossain vaiheessa niin sitten siirryttäis alakertaan takaisin. Kakkosmakkari on nyt maalattu kermanvalkoisella, vähän keltaiseen taittavalla värillä josta en enää tykkää. Haluaisin sinne ainakin yhdelle pitkälle seinälle jotain i-h-a-n-a-a tapettia, isolla ja näyttävällä kuviolla, kuten esimerkiksi joku näistä:

William Morrisin tyyliin 72,90€/rulla
Pro Finlandia 64,90€/rulla

Tai sitten jotain niinkin klassista kuin

Kiurujen yö 57,90€/rulla

Myös tässä Juhannusruusussa on jotain mikä miellyttää silmää kovasti:


Marko on ollut tosi nihkeä yläkertaan muuttamisen suhteen, varsinkin nyt kun ollaan saatu alakerran makkari kunnostettua ja tapetoitua. Käsittämätöntä. 
Ei kommentteja: