sunnuntai 11. syyskuuta 2011

What a grrrrreat weekend!

Hurjaa lentoa koko viikonloppu! Tässä tapauksessa pelkästään positiivisessa mielessä, sillä niin monta hienoa asiaa on ehtinyt tapahtumaan näiden parin päivän aikana. Mennään kronologisessa järjestyksessä:

Perjantaina töiden jälkeen suuntasin kotiin valmistautumaan illan avajaisiin, joissa siis esiintyi Nellin tanssiryhmä Diamond Heels, ja myös Leniä haastateltiin ohjelman tiimoilta. Tässä muutama kuva (otettu superkaukaa sateenvarjon alta, not easy!)

Pojat oli lonkeron ajan katsomassa avajaisia :)Lenillä on UPEA uus tukka <3 Meikit by allekirjoittanut
Avajaisista kiidettiin Pasaatiin, jossa alkoi seitsemältä sen omien liikkeiden näytös. Loppujen lopuksi homma ei jaksanutkaan kiinnostaa, ja mentiin ajoissa Benettonille, jossa Lenin oli tarkoitus pitää pieni luento eri vartalomalleista ja pukeutumisesta niiden mukaan. Ennen yleisön saapumista Leni stailasi kolme mallia ja meikä kuvaili.
Yrittäjät itse, mainioita leidejä :)Ihmisiä tuli paikalle oikein kiitettävästi, ja kaikki meni hienosti ylipäänsä. Yhdeksältä pistettiin kimpsut ja kampsut kasaan ja kiirehdittiin Sokokselle syleilemään More2Love-blogin Mimmiä ja Peppiä! Unohduttiin turisemaan tytyjen kanssa hyväksi toviksi ja tietysti asiaan kuuluvat fanikuvat piti myös ottaa:Lenin poika Eelis rakastui täydestä sydämmestään kauniisiin M2L-tyttöihin ja halusi ehdottomasti itselleen myös tyttöjen kalenterin. Leni kertoi seuraavana päivänä että Eelis oli nukkunut kalenteri tyynyn alla koko yön! :D Awwww!

Kotiin selvittiin joskus yhdentoista pintaan ja kävinkin suoraan nukkumaan seuraavan aamun aikaisen herätyksen takia. 

Lauantaina olin jo 7.45 hakemassa mun pikkusiskoa ja sen malliksi värvättyä kaveria Turvalasta, ja huristeltiin Vellamoon kasin pintaan. Mulla ei ole nyt kuvamateriaalia koska en yksinkertaisesti ehtinyt koskeakkaan kameraan kaiken touhun keskellä. Mulla oli sssssuperhauskaa! Tehtäviin kuului musiikin järkkäys näytökseen, mallien pukeminen, sovittelu, yleinen assarointi muuten, sekä sitten itse näytöksessä musan hoito, mallien lähetys ja ohjaus, sekä valokuvauksen organisointi Nikon ja Sakun kanssa. Ihan mahtava kokemus, seuraavan kerran tehdäänkin homma vielä isommin ja hienommin, kun tämä ns. harjoituskierros meni näin hienosti! Mallit teki mahtavaa työtä, vaatteet oli upeita ja yleisöäkin oli kuulemma reilusti yli sata päätä ! HYVÄ LENNY!

Näytöksen loputtua noukin Markon isän ja siskon Sapokasta kyytiin ja ajeltiin hakemaan Markoa kotoa. Kolmen huikkeilla suunnattiin Anjalaan Markon tädin kuuskymppisille, jossa taas itsekuri punnittiin notkuvien kakkupöytien äärellä. Söin kiltisti parmankinkkua ja brie-juustoa, ja kuolasin kaikkia ihania kinuski- juusto ja valkosuklaakakkuja joita muut napostivat hyvällä ruokahalulla. 

Kuuden aikaan oltiin jo kotona Karhulassa, ja suihkun jälkeen paikalle pölähtikin iso lauma ihania tyttöjä, joiden kanssa ilta jatkui Soolon kautta Meriniemeen SMG:n keikalle. Show oli IHAN MAHTAVA! Mulla oli loistopaikka lavan sivussa, josta näin kaiken selkeästi, enkä saanut edes kenenkään kyynerpäätä silmään. Keikan loputtua oli tarkoitus lähteä seurahuoneelle, mutta mun jalat oli jo kaikesta jammailusta niin kipeät että mun oli pakko hypätä taksiin ja tulla kotiin. 

Thank god I did, koska tänä aamuna vaa'assa käydessäni se näytti KOLME KILOA VÄHEMMÄN!!!!!!!!!! Kolme kiloa viikossa!!!! No siis tiedän kyllä että se on nestettä, mutta silti! Mikä motivaatioboosti... Tämän voimalla jaksan vielä ainakin ensi viikon hiilarittomalla linjalla ja Lillin ( mun pt ) käskystä jumppaan taas normaaliin tahtiin, tällä viikolla on tullut väsymyksen takia lusmuiltua aika lahjakkaasti. 

No, ajattelin laittaa tämänhetkisen tilanteen kuvan muodossa, jokainen voi päätellä itse onko muutosta tapahtunut. Eka kuvahan on aikaisemmasta postauksesta Loviisan vanhoilta taloilta, ja mun mielestä ero on aikamoinen:


ja siis nyt:Itse ainakin nään ihan huomattavia kavennuksia mutta tiistainen punnitus näyttää sitten viimeistään mitä on oikeasti tapahtunut... :) Nyt ruokaa (jauhelihaa, awohoo...) ja illalla taidan tän kunniaksi mennä balanceen!

Milka

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, hyvältä näyttää! Tsemppiä :)