keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kertokaas...

Laitoin huvikseni tuon kyselyn tuonne yläkulmaan ja nyt kun se on päättynyt, ajattelin tiedustella että mitä ne muutamat ihmiset, jotka olivat klikanneet "ei mitään näistä"-vaihtoehtoa, haluaisivat blogissa nähdä? Kertokaa toiveita, oisko hakusessa tän hää/kroppahössötyksen tilalle(/lisäksi, enhän miä tätä kokonaan osaa lopettaa :D) sisustusjuttuja, vapaa-aikaa/yleistä elämää vai kenties valokuvausta?  Tell me tell me tell me!
Muoti- ja vaatejuttuja en voi luvata koska mun pukeutuminen on kaukana inspiroivasta :D

Tällä viikolla oon treenaamisen lisäksi duunannut paikallisille pienemmille lemmikkitarvikekaupoille lehteen tulevaa kilpailumainosta, ja loppuviikosta ois tiedossa jälleen pientä yhteistyökuviota Kotkan Benettonin kanssa (tulikin mieleen et pitää laittaa ne Lenin luentokuvat niille asap :D) talvipukeutumisen merkeissä. Lisäksi viikonloppuna kuvaillaan taas häitä (vuoden viimeiset ainakin tältä erää) ja yksivuotiaita. Hommaa riittää, mikä on hyvä, koska toi edellisen postauksen Ikea-kollaasi huutaa mun nimeä joka kerta kun klikkaan itseni tänne blogin puolelle.

Etten just päässy sanomasta että muotijuttuja ei täällä tulla juurikaan näkemään, niin nyt on pakko hehkuttaa uusimman Ellen Tähtiroolissa-sektiota. HURRAA, paljetit tulee taaaaaaaaas! Ellen mukaan ne pitää yhdistää arkisiin ja hillittyihin materiaaleihin kuten villaan ja tweediin, ja paljettien kaverina värin tulee olla harmaa, neutraali ja maanläheinen. Näin kontrasti säilyy ja paljetit saavat ansaitsemansa huomion näyttäen silti tyylikkäiltä. Bongasin jutusta aivan törkeen makeen tummansinisen paljettijakun ja valehtelematta pieni riemunkiljahdus pääsi huulilta kun huomasin ettei se ollutkaan jonkun superkalliin muotitalon tuote vaan Zarasta! Noniin, kuka suurkaupungin kaveri lähtee metsästämään mulle tota jakkua?

Lisäksi (ja tää nyt ehkä hipoo tota painoaihetta, mutta no..) löysin uudesta numerosta jutun valokuvaaja Daniela Talvitiestä, joka uhkeista muodoistaan huolimatta on upea kokonaisuus. Onhan hän toki raskaanakin mutta silti, hienoa ettei kansainväliseen muotilehteen pääsy edellytä koon 32 housuja ja viidenkymmenen sentin vyötäröä! Okei nyt on myönnettävä että katselen toki mielelläni hoikkia ja pitkiä malleja, koska vaatteet vaan kertakaikkiaan näyttävät paremmilta heidän päällään mutta onko mun ajatusmaailma vääristynyt kun (verrattuna 180cm/45kg tyttöihin) näen lehdessä tai tv:ssä normaalikokoisen (38-40) mallin ja ajattelen että hienoa, plus-sized kampanja! Mikä plus? Tämä nyt on kulunut aihe mutta onko huippumuoti loppujen lopuksi ehdollistettu meidän päässä vain androgyynin pajunvitsavartalon omaavien oikeudeksi? Oikeastihan homma menee niin että me kolmekasinelikymppiset niitä vaatteita sitten ostetaan ja that's that mutta mediassa? Normikokoinen malli ylittää uutiskynnyksen, joka kerta! Se on raadollista, and we love it.

Asiasta ensimmäiseen, eli postaustoiveita tähän suuntaan N- Y -T nyt!

 Milka    

Ei kommentteja: