torstai 26. marraskuuta 2009

Terveisiä Tuonelasta...

Nyt on aika tämän friidun muuttaa ruokailutottumuksiaan! Viime viikon ajan pääsin syyttämään väsymyksestä ja kehon toimimattomuudesta kiirettä ja stressiä, mutta tällä viikolla niitä ei juurikaan ole ollut ja SILTI piiputtaa! Nyt ensin puhdistava dieetti kasvisruualla, ja sitten ruokavalio syyniin! Ei enää valmisnuudeleita lounaaksi jokaisena päivänä viikossa, ei alkoholia ennen viidettä päivää, eikä suurimpana paheena herkkuja! Olen aikaisemmista tavoistani poiketen hurahtanut suklaaseen, josta en siis aiemmin edes pitänyt. Se toki piristää ja vapauttaa endorfiineja kehoon, mutta ei tee hyvää naamalle. Tästä eteenpäin huonot hiilihydraatit minimiin ja kroppa toimimaan taas!

Tiukan aikataulun takia emme ole ehtineet juurikaan sisustaa tai rempata, mutta muutama juttu pitää kyllä esitellä! Ensimmäisenä makuuhuoneen seinällä sängyn yläpuolella riippuvat M-kirjaimet, jotka tilasin melko mehevällä summalla Country by mail-nettikaupasta.


Viime lauantaina oli siis kauan suunnitellut ystäväni Annan polttarit, jotka vietimme ensim meillä kuvaamalla morsiammen vauvamahaa joka kulmasta, sitten jumppailemalla melko rankastikin Fitergolla ja lopuksi ajamalla Metsäkylään keskelle ei mitään viettämään muksaa iltaa saunoen ja herkutellen hawai-tyylisesti koristellulla mökillä. Ei siis herkuteltu mökillä vaan herkuteltiin mökin sisällä :)

Ohjelmassa oli lisäksi mahan kipsausta, morsiussaunaa kaikkine kidutusmenetelmineen ja pullonpyöritystä. Kipsauksen valmistuttua painoimme kaikki kädenjälkemme kipsiin sormiväreillä. Minut ja Liisa jätettiin hetkeksi vahtimatta ja tuloksen voi sitten jokainen nähdä tosta ylemmästä kuvasta. Kollaasissa esiintyy myös Jamppa-kookospähkinä, josta piti tulla bikinit Annalle, mutta jota emme hennonneet hajoittaa sen katsottua meitä noilla surullisilla silmillään. Loppuillasta meno äityi siihen pisteeseen, että verhosimme Liisan päästä varpaisiin valmistamiime kaislahameisiin. Say hello to cousin It!


Olimme laskeneet sen varaan että Anna hyytyisi joskus yhdeksän aikaan, ja voisimme kaikki käydä nukkumaan pitkän päivän päätteeksi, mutta tämä mammapa ei halunnut nukkua laisinkaan! Itse hiippailin makuuhuoneen puolelle joskus kahden maissa, remakan palmunsoiton ja laulamisen jälkeen. Anna ja Liisa riehuivat olkkarissa puoli neljään asti.
Sunnuntaina siivouksen, PITKÄN ajomatkan ja kamojen raahaamisen jälkeen kotiin saapuessani minua odotti ihan mieletön yllätys:

IHANATIHANATIHANATIHANAT!!!!! <3<3<3<3<3<3<3
Näiden saavuttua saimme piilotettua vanhan sohvan Markon luolaan, joka näyttää nyt tältä:

Takaseinällä krokotiilinnahkakuvioiset paneeliverhot (ainoat tässä taloudessa), lattialla superkallis vihreä ruohomatto. Vastapäinen seinä maalattiin tummanpunaruskeaksi, ja sille asetellaan tv-taso sekä Markon monsterisuuri telkkari. Seinille tulee kaksi vihreäsävyistä taulua ja tilaan hankitaan vielä netanttilasta ihan superhienot lamput:


Tänä lauantaina minulla on kahdet kuvaukset, hyvin erilaiset tosin...Katsotaan mitä saan aikaan :)
Nyt taas töihin, ois kiva vaan jäädä kotiin löhimään.

H&K
Milka the sisustaja..not.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit Milka, tuo teidän kämppä näyttää hienolta <3 Mun pitää ehdottomasti tulla tarkastamaan se pian.