tiistai 10. marraskuuta 2009

Jipii!

Uusia lukijoita! <3<3 Kuin kivaa! Ois hienoa jos sinä, joka luet tätä joko ihan satunnaisesti tai sitten useammin, jättäisit jonkunlaisen pienen kommentin tonne niille tarkoitettuun lootaan. Ihan vaan sellaisen et kukas siä oikee oot?

Lupaan tehdä jonkun superpitkän kuvapostauksen (aiheita saa toki toivoa kommentin yhteydessä) palkinnoksi sitten!

Asiasta nakkikastikkeeseen, kuin hemmetin vaikea on löytää verhoja olkkariin?! Seinäthän on siis tämän väriset:

ja mulla ei suurista luuloista huolimatta ole silmää valita oikeanvärisiä verhoja tonne. The Mieletön Visio oli löytää kukkakuviolliset punavalkomustat verhot, mut ei tunnu löytyvän. Nettikaupoista ei ole iloa ja kangaskaupat Kotkassa ei tarjoa oikeita värejä. Johan nyt on *****!

Ahristaa.

Mun painiessa näiden maailmaa ravistelevien ongelmien parissa, on Marko kerennyt maalaamaan yläkerran vierashuoneen sekä meidän makkarin. Ja laittamaan gyproccia seinille. Reipas kulta <3


H&K
Not so reipas Milka

6 kommenttia:

LiiSa kirjoitti...

Aloin vasta eilen seuraamaan sun blogia, mutta vaikuttaa oikein kivalta. Erityisesti mua kiinnostaa tää teiden uuden kodin remppa ja sisustaminen, odotan innolla juttuja/kuvia siitä! :D

Oon tällänen 20 v. tyttö pk-seudulta, vasta tänne muuttanut, ja kiinnostaa tuo sisustus, kun olen juuri vasta omaan kotiin muuttanut. Tai ei tää mikään oma oo, vaan hoasin solukämppä, mutta juu, sisustus kiinnostaa. :D

Milka kirjoitti...

Jee Liisa jee! Mä oon sitä mieltä et sisustus ei katso omistussuhteita :)

Gilda kirjoitti...

Oon 24v opiskelijatyttö ja ihan vähän aikaa sitten löysin tän blogin. Mua kiinnostaa myös toi uusi koti ja sen remppa ja sisustus. Tosi kivalta vaikuttaa toi teidän talo!:)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin löysin tämän blogin vasta eilen (vai toissapäivänä?) Just my imagination -Jannin linkittämänä. Taisi mennä parisen tuntia kun luin kaikki postaukset, loogisesti uusimmasta vanhimpaan, läpi :-)

Blogiskenessä on alkanut harmittaa se, että suurin osa suosituimmista blogeista on turhan kiiltokuvamaisia ja.. sieluttomia. Paljon materiaa ja kuvia, kuitenkin hyvin vähän sisältöä. Niitä ei-niin-suosittuja, hyviä blogeja taas on vaikea löytää.

Onneksi löysin tämän! Sinä ja blogisi olette varsin hurmaavia tapauksia, koska tästä blogista paistaa aitous ja loistava elämänasenne.

Ja vastaus kysymykseen: olen 24-vuotias, työelämässä, mutta vielä jalka koulun oven välissä oleva ja Helsingin keskustassa omistusasunnossaan elävä tyttö(!?).

Milka kirjoitti...

Ihanaa Gilda ja anonyymi! <3 I aim to please :DD

Anni kirjoitti...

Moi,

"Uusi" lukija ilmoittautuu :)Seurailen Siinan blogia ja sitä kautta eksyin muistaakseni sun blogiin. Käyn aina välillä sit kurkkimassa, onko tullut mitään uutta. Asun itse tällä erää Chilessä, mun kuulumisia voi seurata nimen linkin takaa :)