torstai 3. joulukuuta 2009

Huhhuijaa...

Nyt on keikkaa rapissu sitä tahtia et pakko vähän päivittää tänne. Mulla on aattoa lukuunottamatta kaikki viikonloput vuoden loppuun asti täynnä kuvauksia! LOISTAVAA! Lähetin tänään toiminimipaperit Helsinkiin vetämään, et josko musta tulis yksityisyrittäjä tossa alkuvuodesta :) Ensi vuodellekin mulla on melkein joka kuulle jotain kuvauksia: häitä, raskauspotretteja, 40-vuotiskuvia (sellaisia vähän rohkeita;)) ja ihan peruskuvia toki myös.

Viime lauantaina kuvailin ensin aamulla pikku-V:tä ja illalla muutin studion pehmopornoleffan lavasteiksi ja kuvailtiin Janskua hepenissä.


Pikku-V:n kuvat oli sitten vähän erilaisia:


Alkuviikko on mennyt vahvasti töiden parissa, toissapäivänä kuvailtiin paikallista superupeaa tanssiryhmää Diamond Heelsiä, ja kuvasatoa alla:Ekassa kuvassa nöpöinen Nelli ja toisessa Bettiina . Viime kerralla DH:ta kuvatessani (oikeastaan tasan kolme vuotta sitten) jälki oli vähän toisenlaista, ja kuvauksissa meni yli kolme tuntia. Alla tulosta vuodelta 2006 :)


Kuvassa käytetty valaistus hoitui yhdellä raksalampulla ja taustana toimi musta turkispäiväpeitto. Jollain kummalla tavalla olen kuitenkin ylpeä näistä vanhoistakin kuvista,  ne on kuitenkin tehty paljon vaatimattomammalla kalustolla kuin tämänhetkiset työni. Alla nähtävässä kuvassa ryhmän perustaja Krista.
Viikonloppuna kuvailen eräänlaista portfoliota ja juhlia päräytän firman pikkujouluissa <3 Ne onkin mun ekat sitten tänä vuonna! Pukukoodina on perinteisesti LBD johon en kyllä usko enää mahtuvani. Nyt aionkin mennä sovittamaan sitä jotta osaan sitten varautua uuden ostoon jos näytän siskonmakkarapötköltä.

H&K
Milka the photographer.

 PS: Tämä biisi vakuutti tänään

Ei kommentteja: