torstai 5. marraskuuta 2009

I promised you pictures, and PICTURES YOU SHALL HAVE!!

Nyt vihdoin, vihdoin sain oman koneen toimintavalmiuteen, ja ihana Marko remppamies näpräili divaaninurkkauksemme johtoja niin, että sain netinkin rullaamaan smuutisti. LOVE! <3 Aloitan nyt kronologisessa järjestyksessä avaintenluovutuksesta, josta siirrymme sulavasti GrooveX:n keikkaan Kairossa ja siitä sitten remppajuttujen myötä tämänhetkiseen tilanteeseen. Tässä kuitenkin ensin reaaliaikaiset kuvat mun ja Epon aamutunnelmasta...Mutta kuitenkin... Tässä siis kämppä alkuteloillaan. Kelatkaa että täällä on kuitenkin asunu kuushenkinen perhe, se ei siis ole vallattu talo tai mikään vanhusten hoitamatta jättämä murju. Musta on ihan käsittämätöntä miten huonosti täällä kaikki on tehty. Ja kuinka paljon on jätetty tekemättä.

Olohuone on avattu isommaksi tilaksi poistamalla väliseinä. Toi takka on <3


Alakerran vessa, jonka pönttö sanoi yhteistyösopimuksensa irti kriittisimpään aikaan. Ihan kamala ja lattiaa ei edes näy kaiken lian alta.


rappukäytävä kolmanteen kerrokseen ja ylätasanne, jolle en ole vielä keksinyt mitään tähdellistä käyttöä?

tässä yläkerran makuuhuone, josta piti tulla meidän makkari. Nyt ei ollakkaan niin varmoja.

Yläkerran makkarin vaatehuone, seinässä lukee "Todellisuus tuottaa tuskaa". Pullot on huoneen edellisen asukin, ilmeisen angstinen yksilö.Alakerran kolme huonetta näyttävät tältä:

Tästä tulee joko lastenhuone (sitten joskus) tai meidän makkari, en oo ihan varma. Love the green walls, don't you? :D Tässäkin huoneessa on iso vaatehuone.

Vihreästä huoneesta pääsee "työhuoneeseen", johon tulee sitten tietokone ja muuta tylsää.

Mua viehättää ajatus tosta paljaasta lautaseinästä, mut luulen et Marko vetää kylmästi gyprocit siihen päälle.

Työhuoneen ja tämän ylläolevan vieras/lastenhuoneen lattiat oli paksun tummanpunaisen maalin peitossa, ja ne on nyt hiottu maalausta varten. Niistä tulee kiiltovalkoiset.

Kaikki aloitettiin kuitenkin olohuoneesta, koska siellä vietetään eniten aikaa.


Väriksi tuli savenvihreä, joka ensinäkemältä oli mun mielestä liian sininen, mutta nyt kuivuttuaan on täydellinen. Ovet ja ikkunanpokat saivat valkoisen viimeistelyn.
Olohuoneen rempan aikana nukuimme yläkerran makkarissa, joka oli lämpötilan puolesta (ja esteettisesti) pakkasen puolella. Eka viikko nukuttiin ulkovaatteet päällä kun oli niin kylmä.

AINIIN! Arvatkaa mikä kiva yllätys löytyi ullakolta?!

Tästä ei varmaan saa ihan selkeetä kuvaa kuinka ISO toi oikeesti oli, siispä laitan toisen vähän selventämään tilannetta:

Ihmeteltiin kun toiseen yläkerran makkareista puski sellasia sormenpaksusia ampiaisia jostain seinän välistä, ja Marko ja mun isä lähti metsästämään pesää vintiltä. Sieltähän se löytyikin, piilossa ja pehmustettuna eristevillalla. Oli jopa sääli hajoittaa toi kun se näyttää ihan taideteokselta, ja nykyään öisin kuulenkin niiden kuolleiden haamuamppareiden pörinää kun on ihan hiljaista. Spooky.

Tällä hetkellä täällä näyttää tältä.
Kuvat on suoraansanottuna paskoja. Olen pahoillani.
Unohdin sitäpaitsi ton mun kronologisen järjestyksen täysin, eli tähän loppuun nyt vielä muutama kuva sieltä keikalta :)En malta odottaa et saan laittaa niitä "VALMIS!"-kuvia tänne. Ensin täytyy selvittää monta kriisiä, liittyen esimerkiksi verhoihin ja saunaan yms. Elämä on rankkaa.

P&C
Milka the ... mikä miä täl kertaa voisin olla?

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Milka the remonttireiska.. Teidän koti näyttää kivalta (jo nyt :D). Tupareita odotellessa!

Anonyymi kirjoitti...

On teillä siinä vähäksi aikaa hommaa! Ei tarvitse tekemistä keksiä. :D Mutta olkkari näyttää tosi hyvältä rempan jälkeen! Ihanan näköistä tulee varmasti kun kaikki on valmista, saapahan ainakin oman näköisen!

-L kirjoitti...

<3 hyvältä näyttää

Iina kirjoitti...

Voi, toi ampiaispesä on aivan mielettömän kaunis! Siitähän sais tehtyä vaikka mitä, kunhan jollain konstilla sais ensin ampparit häädettyä... 8)

Ja koti näyttää kuvissa(kin) kauniilta! Mäkään en malta odottaa valmista lopputulosta - enkä tupareita! 8)

ps. Kivaa Milka, jos säkin pääset lauantaina!

Julma kirjoitti...

KoRen pipo ei ole remppapipo, vaan pyhäpipo! Mur! :)

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh. Siinä on remonttia pupusilla tiedossa oikein olan takaa. Ihana tosta tulee. oon kade kaikesta tilasta <3 Ja voin kertoo et jälkeen kuvien lataaminen on silkkaa täydellisyyttä sitten aikanaa. Meki haaveillaa jo seuraavasta rempasta... Et varmasti nyt usko mutta siihen jää koukkuun! :)

T.Nana

Milka kirjoitti...

Joo Nana oot oikeessa, en usko! :D Oon ite enemmän sellanen "siis mikä reikä seinässä? Eiks siihen vois vetää tapettia päälle?"-tyyppi ;DD

Anonyymi kirjoitti...

haha. Kaiken tuskan unohtaa niin nopeesti ku katselee ympärilleen ihanassa valmiissa kodissa. <3