torstai 19. marraskuuta 2009

Lot's of new things!

Näin viime yönä unta että meidän talo (joka ei kyllä ollut tämä kyseinen) upposi juoksuhiekkaan. Tiesin että Muumion katsominen oli virhe! En kuitenkaan koskaan suostu uskomaan että mun unet olis niin yksiselitteisiä, varmasti oli joku enne! Voi ei, ja tupareitakaan en ole vielä kerennyt pitämään...

Meidän makuuhuone on nyt valmis. Noin rakenteellisesti ja maalauksellisesti. Seinistä maalattiin kermanvaaleat Tikkurilan "Seljankukka"-sävyllä, ja listat ja aiemmin ruskeana patsastelleet funkisovet saivat valkoisen maalikerroksen (tai no oikeastaan kolme) yllensä. Mun fantasia-makkarin tunnelma olisi ollut ylellisen muhkea, vaalean kerman värinen, mutta tässä tapauksessa ainoastaan tuo kerma toteutui. Lopputuloksesta tuli yllättävän pelkistetty (toistaiseksi).

Seiniltä toki puuttuu vielä tauluja ja huoneeseen ahdetaan lipastoa jos jonkinmoista mutta yleisilme alkaa jo muodostua. Sain äidiltä kattolampun joka on joskus ollu mun huoneessa ku oon ollu pieni. Se on ihana!


Hei kattokaa nyt Eppoa, se kävi parturilla keskiviikkona! :DDD
Tässä Elbi ennen parturia:

... ja tässä perusteellisen parturoinnin jälkeen:

Eihän kukaan voi olla noin söpö ja noin tyhmän näkönen samaan aikaan?! :D

Tää viikko on ollu ihan painajaismainen sekä töissä että himassa, kaamee määrä hommaa, kuvia, järjestelyitä, koulutuksia ja tietysti sitten remppaa ja sisustusta ettei vaan pääsis lepäilee laakereilleen. Tilasin vastapainoksi tälle kaikelle cdon.comista kaksi tuotantokautta Kumman kaa-sarjaa, ja oon nauranu niille kaiken vapaa-aikani ihan hyeenana! Tämä sarja jos mikä on suomalaista perussivistystä!

Nyt mun pitää lähteä käymään ekotallilla etsimässä vähän rekvisiittaa viikonlopuksi. Ahdistaa kaikki tää kiire!

Ps. pienenä helpotuksena tähän kaikkeen tyhmyyteen voin kertoa et mun sohvat tulee kotiin lauantaina! <3 <3 <3

H&K
Milka the stressed out maniac

8 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Mitä, onko toi Elmo?! :D

Milka kirjoitti...

Jjjjep :DDDDD

-L kirjoitti...

Elmo <3 <3
Hassu hauva!
Tsemppiä loppuviikolle <3

Laura kirjoitti...

Kalju Elmo on ihana :D:D

dotha kirjoitti...

kumman kaat on todellaki ihan parasta! :D
ja aaawss tota koiraa ^^

Sofia kirjoitti...

ooooi, toi teijän makkari näyttää ihanalta!

Lumo^ kirjoitti...

ihana makkari ja koira!:) <3

Anonyymi kirjoitti...

Mie muuten luen vaiket varmaan tienny, tosin aina sellai kootusti monta kerrallaa =) E näyttää kyl hassulta kaljuna =DD SS