tiistai 10. marraskuuta 2009

MÄ LÖYSIN VERHOT!!!!! <3<3

Oon selaillu yhdestä paikallisesta sisustuskaupasta lainaamiaini Laura Ashleyn mallikirjoja verhoja varten. Desinger-kankaat maksaa PALJON, mun mielestä halvimmat maksoi tuolla nimenomaisessa kaupassa kuuskymppiä metri?! Huhhuh. No, tykästyin sitten kuitenkin erääseen kangasmalliin, Hepworth-nimiseen kukkakuosiin. Kuva alla:

Metrihinta 39,50€. Aika suolaista kun kyseistä kangasta tarvitaan viitisen metriä.
No, tänään samoilin epätoivoisena Anttilassa etsimässä verhoja, ja törmäsin Hemtexillä TISMALLEEN samanlaisiin verhoihin, hintana 54,90€/2kpl!!!! Siis katsokaa nyt näitä!


Hahhahhaa! Mähän SANOIN Markolle et jätä sisustus vaan mun huoleksi, miä teen sen halvemmalla ku luuletkaan!

Ps. Ulkona on ihanaa! Winter wonderland. Elmo rakastaa lunta! Se kynti nenä hangessa menemään tualla kinoksissa, ja sen loikkimista oli ilo katsella. Harmi et on jo niin pimeetä ettei siitä saanu kuvia. Yleisestä tunnelmasta sai, ja tässä se tulee:


Nyt meen takaisin maalaamaan tot meidän makkaria, ni saadaan ehkä tän vuoden puolella kamat pois studiohuoneesta ja voin alkaa tehdä duunia kotona. Hei kaikki Kotkalaiset, nyt ilmoittautumisia tänne suuntaan jos on tarvetta esim. joulukorttikuville tai ihan vaan omaksi iloksi otettaville potreteille :)Meitsi hoitaa!

H&K
Milka the supersaver!

4 kommenttia:

-L kirjoitti...

Ooooh!!! Hyvät verhot!!!

Janni kirjoitti...

Jeti on ihan innoissan lumesta myös! Jokaisen ulkoilun jälkeen sen koko turkki on täynnä takertuneita lumipalloja:D pitää kai ostaa joku haalari sille!

Janni kirjoitti...

Ja hei milka annatko mulle sun sähköpostiosoitteen? :)

piia kirjoitti...

On kyllä just samanlaiset noi verhot! :)