perjantai 13. marraskuuta 2009

Aina välillä...

...mulla tulee hirveä tarve näyttää tältä:


Esimerkiksi nyt. Tämän tunteen puskiessa tajuntaan ajattelen, että jos olisin tuon kokoinen mulla olisi varmasti paljon enemmän kavereita, olisin onnellisempi ja jotenkin parempi ihminen (ja blogilla olisi enemmän lukijoita :D). Höpönlöpöähän se on, mutta vaikka olen ihan kohtalaisella itsetunnolla varustettu ihminen niin joskus esimerkiksi tälläistä blogia lukiessani tunnen olevani tavallisin tyyppi maailmassa. Sillä huonolla tavalla.

Mulla on jo pitkään ollut sellainen jännä visio itsestäni hoikempana. Olisin sellainen söpö pieni otus joka menisi kainaloon kivasti ja näyttäisi pikkiriikkiseltä poikaystävän kauluspaidassa. Ja jonka tukka olisi paksumman näköinen tupeeraamattakin, koska posket ei olis niin pyöreät. Lisäksi olisin niin kevyt että mut vois kaapata syliin ihan tosta vaan, eikä kenenkään polvet naksahtelisi yrittäessä nostaa mua.

Juhlissa voisin pukeutua kauniisti laskeutuvaan, nudenväriseen pitkään mekkoon, joka paljastaisi kaareutuvan selän, ja pelkkä punainen huulipuna riittäisi ripsivärin ohella, koska kasvojen luusto olisi niin hyvin esillä ettei varjostuksia tarvitsisi.

Onko kellään muulla vastaavaa mielikuvaa itsestään erilaisena kuin mitä nyt on? Ja hei don't get me wrong, tiedän että jo pelkästään geneettisten juttujen takia musta ei koskaan tule pikkuriikkistä. Jännä sitten miten kuitenkin pidän sellaisia ihmisiä kauniina. Olen jokseenkin tyytyväinen tähän astetta kurvikkaampaan ulkomuotooni enkä haluaisikaan näyttää pikkupojalta, melko täydellinen esimerkki ihannoimastani vartalosta ja imagosta on Jessica Alba:


No siis kattokaa nyt...

H&K
Milka the mörssäri. (no eikai :D)

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Repesin ääneen Milka the mörssärille :D:D

Milka kirjoitti...

Mua ei kyllä naurata. (:D)

Anonyymi kirjoitti...

Milka! Noi ekat kuvat sai mut oksentamaan! Ei kai kukaan oikeasti halua näyttää enää aikuisena kymmenen vuotiaalta nälkiintyneeltä lapselta? Sulla on maailman kaunein kroppa ja oot todella pikkuriikkinen, mutta naisellinen. Maksaisin maltaita jos saisin näyttää sulta! Olet uniikki. Hauska, älykäs, lahjakas, söpö ja kaunis tyttö joka puhuu hassua murretta. pus<3

Kannattaa hankkia mun kaltaisia todellisia mörssäreitä kamuiks ni tuntee itsensä maailman laihimmaks ;)

-Nana-

Milka kirjoitti...

Voi sua Nana, oot kehumisen maailmanmestari :DD Voikun osaisit ajatella myös itestäs noin, koska satavarmasti muut kyllä ajattelee <3 Ainaki miä! Ja murteen voin opettaa, kokisin kyl et omas on paljon mielenkiintosempi :D

piia kirjoitti...

Älähän nyt! :o Vaikka olen itse laiha silmääni miellyttää erittäin paljon kurvikkaat naiset jotka eivät masistele sen vuoksi, vaan he pukeutuvat niin kuin haluavat ja ovat itsevarmoja. Olet kaunis juuri tuollaisena!! :)

-L kirjoitti...

Komppaan muita-> You're unique! <3

Kyo90 kirjoitti...

Ollaan pullaposkia koko suku 8) ja oon niin varma et toi mun vararengas ja reidet ei lähe pois sit millään ilveellä, nälkä- ja kuntorääkillä. Ja ois ees isommat tissit.