torstai 29. lokakuuta 2009

Hehkutusta...

Meillä on nyt Markon kanssa yhteinen visa (hätätapauksia varten). Se on Markolla säilytyksessä ja siinä on hurjat 2000€ luottoraja. Se kutsuu mua mun unissa. Jos saisin tilata sillä vaikka yhden kerran vaan, niin tilaisin seuraavasta kaupasta:

Anthropologie

Sanakummajaisen takaa paljastuu täydellinen nettikauppa. Tavarat, vaatteet, korut ja sisustustekstiilit sopivat mun raameihin kuin nenä päähän, ja esittelenkin nyt muutaman himotuksen noilta sivuilta. (Nythän tämä on ajankohtaista kun sisustetaan taloa jossa tullaan toivottavasti olemaan loppuelämämme, eikös silloin juuri pidä panostaa? MITÄHÄH?!)

1. C'est Bon-dress, kaheksankymppiä ja risat..

Tämä nyt ei siis varsinaisesti ole sisustusta mutta kyllähän munkin pitää näyttää hyvältä meidän kalusteiden joukossa, am I right? Kuolaan joka tapauksessa...

2.Laelia Quilt, hinta vaatimattomat 160€

Voi rakkautta <3

3.Tartan Quail Dishtowel, n. 12€, eli halpa!

No kuinka tähän viitsisi edes pyyhkiä mitään, aivan ihana!

4. Weekend Bouquet Shower Curtain 62€
Tämän joudun laittamaan linkkinä kun tota ei saa tallennettua kuvana, mutta kelatkaa miten virkistävää ois mennä maanantai-aamuna suihkuun ku tollanen roikkuis siellä kylpyhuoneessa!

5. Examine Gardens Plate, 139,64€ (no nyt kieltämättä on lautasella hintaa...)

Laittaisin ton seinälle, eihän noin kauniilta voi syödä. Eikä uskallakkaan kun se on niin kallis.

Jos kukaan teistä oikeesti rakastaa mua (tää koskee siis MYÖS Markoa) ni hankkikaa mulle parin sadan lahjakortti tonne kauppaan. Olisin ikuisesti onnellinen ja kiitollinen.

P&C
Sisustaja-Milka (jolla on liian kallis maku)

Ei kommentteja: