tiistai 18. elokuuta 2009

voi kauheaa!!!!!!!!

Mä leikkasin just mun visakortin kahtia. Juttuhan meni siis niin et jouduin sen kanssa vaikeuksiin kun en omaa hölmöyttäni tajunnut niitä luottoraja-juttuja täysin, ja otin sitten isomman lainan jolla maksoin visan, sammon kulutusluoton ja autokoulusta puolet pois. No, nyt sitten ku visa oli nollilla ni tilasin ihan pari juttua vaan ku eihän niiden maksamiseen sit kulu kauaakaan, ja voi perkele että sain eilen laskun summaltaan 349€ (minimierä)!!! Miten tää voi taaaaaaas olla mahdollista? Yhteensä siel oli jo yli tuhatkakssataa euroa velkaa!!?



No, nytpä ei kerry enää. Maksan noita tappoeriä nyt vähän aikaa, toivotaan et on paljon kuvauskeikkoja, koska muuten voi tehdä vähän tiukkaa tulevat kuukaudet. Oon onneks ollu nyt tosi kiltisti tän kuun ainakin (ollaanhan nyt jo kuitenkin puolessavälissä) enkä oo käyttäny sitä yhtään, mut silti hapottaa tää oma tuhlaaminen. Onneks ei oo lapsia/talolainaa vielä, mulle ei enää ikinä saa antaa visaa!!

5 kommenttia:

Siina kirjoitti...

oijoi, mullakii meinaa välillä lähtä masterin kanssa mopo käsistä.mut kuukausierä on vaa satasen ja luottoraja 500, ni oon selvinny viel puhtain paperein:D

Laura kirjoitti...

Mäkään en oikein tuu ton mun Visan kanssa toimeen.. Meillä on viha/rakkaus-suhde.

Milka Rantamo kirjoitti...

Joo no mullakin PITI olla luottoraja 800€, mut sehän oliki kaheksansataa KUUSSA! eli vuoden jokaisena kuukautena saatoin vinguttaa kaheksansadan euron edestä! Huhhuh...

Iina kirjoitti...

No niin, ja tässä syy, miksi mä en ole uskaltanut tai halunnut edes hankkia Visaa :D Me ei tultais toimeen kuitenkaan.

Laura kirjoitti...

Voi Milka, etkö tiennyt, että sen saa vingutettua aika hyvin luottorajan yli :D No nyt tiedät :D Just tän kyseisen asian takia, me ei oikein tulla toimeen Visan kanssa..