keskiviikko 26. elokuuta 2009

Lighter than air...

Kuukauden loma tekee tiiättekö ihmeitä vartalolle, eikä niinkään hyvässä mielessä! Kävin eilen (myös turvoksissa juttujen takia) vaa-alla toteamassa että voi luoja. Voiluojavoiluojavoiluoja!!!!! Miten nyt tuntuu et KAIKKI lähtee ihan käsistä; auto, raha ja paino.

Nyt olen kuitenkin tehnyt taas stopin ihan kaikelle hulluttelulle leikkaamalla visakortin siis kahtia, ajamalla parkkipaikoilla etanavauhtia ja lopettamalla herkkujen syönnin (eilistä tiiliskiven kokoista kakkupalaa ei lasketa, koska en ollu syöny juurikaan mitään muuta koko päivässä!). Mulla ei oo nyt varmaan puoleen vuoteen ollu tili plussan puolella (ja äiti, kolme euroa on plussaa!) tähän aikaan kuusta! Tilannehan ei silti ole kovin hyvä, mulla ei ole tällä hetkellä varaa ostaa edes shampoota meille.

Asiasta kukkaruukkuun, Big Brother alkoi eilen meille kaksneljäseiskalaisille. Marko on HC-fani ja tuijottaa nettikameroita silmä kovana kaiken vapaa-aikansa. Meidän piti eilen illalla lähteä lenkille mut eihän siitä tietokoneen äärestä voi siirtyä hetkekskään kun saattaa vilahtaa tissi tai olla bileet! Tän vuoden joukko näyttää yhtä diplomi-insinööriä ja "olen löytänyt Jeesuksen"-mummoa lukuunottamatta aika hajuttomalta ja värittömältä. Katsotaan paljastuuko sieltä jotain uskomattomia viihdyttäjiä kauden mittaa. Epäilen.

Kuvattiin lauantaina kaksi tuntia studiossa ekoja ja maanantaina yhteentoista asti illalla mallikansion tokia kuvia, ja tänään olisi tarkoitus kuvata viimeiset. Saattaa kuitenkin olla et jos toi ilma ei tosta kirkkene ni siirrän kuvaukset lauantaiksi studioon. Miljöössä on vaan aina tuhat kertaa kivempi kuvata kun otoksiin tulee luonnetta melkein pakostikin. Katsotaan nyt miltä ilma kuudelta näyttää. Tänään teemana on kaupallisuus ja katalogimaisuus.

Lauantaista puheenollen, Leni täyttää vuosia silloin! Mittariin kertyy vuosi toisensa jälkeen 22v. Ainakin siltä se näyttää, ellei nuoremmaltakin, alkossa siltä ainakin kysytään aina paperit. Oon suunnitellu sille lahjaksi vaikka mitä, mutta nyt näyttää rahan suhteen kyllä vähän nihkeeltä koko juhlat. Itsehän kuitenkin onneksi istun tän firman rahakirstun päällä, joten voisin lainata maanantaiksi asti vaikka viiskybää ihan noita PAKOLLISIA menoja varten.

Oon nyt kärvistelly omantunnontuskissani koko tän alkuviikon ku tilasin H&M:ltä vaikka mitä taas yli satasella! :(( Oli pakko kertoo! Mut tilasin syysjuttuja mitä ihan varmasti pidän tosi paljon, esimerkiksi tän IIIIIIHANAN liivin:

ja tän mekon:

nii ja nää saappaat:

no tilasin miä sit tän neuletakinki:

Ja ehkä yhen korun...

MUT EN TON ENEMPÄÄ kuitenkaan!

P&C
Milka the big spender

Ei kommentteja: