tiistai 26. toukokuuta 2009

Ulkoasumuutoksia

Pahoittelen jatkuvaa rallia ton bannerin kanssa, mut selkeesti blogi ei ole vielä löytänyt tyyliään. Se noudattelee meikäläisen kaavaa värien valinnassa; joskus räikeä ja dramaattinen ja toisaalta joskus hillitty ja maanläheinen.

En henkilökohtasesti koe edustavani tai noudattelevani mitään tiettyä aikakautta tai tyylisuuntausta, kotikin on täynnä erilaisia värejä ja tyylejä funkkiksesta talonpoikaisantiikkiin ja ikea-kamaan. Se on jotenkin ihanan vapauttavaa kun ei ole sidottu mihinkään tiettyyn.

Sitoutumiskammosta puheenollen, talokauppa edistyy! Otin selvää eilen maanantaina mitä velkakiinnitykset tarkoittavat (aina oppii uutta ;) ) eikä niistä siis koidu meille kuulemma kuin mahdollisesti hyvää. Toivon todella että tämäkin homma ei nyt menisi mönkään, vaan saisimme takauksen ja lainan ilman suurempia mutinoita. Nordeassa oltiin viimeksi kuudenkymmenen tonnin lainasta tosi nihkeinä vaikka meitä on kaksi vakityöläistä maksamassa sitä ihan kivoissa erissä pois. Sigh. Mitähän ne sanoo kun saapastellaan nyt vaatimaan sadan tonnin lainaa? :D

Autokoulusta sen verran, että mulla piti olla tänään kirjalliset mutta kappas keppanaa kun en ole muistanut ollenkaan, että lääkärintodistus pitää toimittaa ennen sitä!? Sain nyt varattua ajan 1.6, eli ensi maanantaille. Huh armonaikaa! Olen ihan paniikissa klikkaillut monivalinta- ja kuvatehtäviä läpi täällä kerta toisensa jälkeen, ja viimeisellä kerralla mulla meni vaan kolme kuvista väärin, kysymyksistä ei yhtään. Kusen jostain syystä aina samat tehtävät, jotka lähes poikkeuksetta liittyvät ajovuoroihin risteystilanteessa. Käsittämätöntä!

Mulla on torstaina parturi ja Tiptoesin Saaraa peesaten aion vaalentaa hiuksiani kesää varten. Oma hiukseni menee valkoiseksi auringon vaikutuksesta tosta ohimoilta ja hiusrajasta, ja on alkuperäiseltä väriltään maantienharmaa (jostain syystä toi alk.per. sävy houkuttais mua nyt todella). Miran kanssa päätettiin et laitetaan vaan tyveen vaalea sävy ja paljon vaaleata raitaa, eli ei siis ihan yhtä raju prosessi kuin yllälinkitetyssä blogissa. Sitten annetaan auringon vaalentaa omalla painollaan luonnonmukaisesti. Tavoitteena olisi Gisellemäinen Victoria's secret-blondi. A girl can dream, right? :)


No mutta, katsellaan mitä torstaina tapahtuu. Tänään aion töistä päästyäni nauttia auringosta täysin rinnoin, ihan vaan sen takia että olen saanut jatkoaikaa ajokorttitreeneihini! HOORRAY!

Gisellen kuva www.coolcelebs.org

Puss och Kram!
Milunen

Ei kommentteja: