sunnuntai 17. toukokuuta 2009

O-ou.

Oon niin loppu! Kuitti, done, katkipoikki. Eilen oli ihan mieletöntä, ja syytän Miran herkkutarjoiluja taas mun repsahduksista. KYLLÄ, MONIKOSSA! Sinänsä pysyin kuoseissani (ei kirjaimellisesti) koska en juonut tippaakaan alkoholia, mutta kun parkkeerasin takalistoni alakerran saunatilojen tarjoilupöydän ääreen niin kyllähän sitä sipsiä meni kourallinen jos toinenkin. ÄH! Nyt olo on sen mukainen, vaikka eilen yritin tasoitella tilannetta pomppimalla hulluna trampoliinilla ja saunomalla kunnes oksetti. Alla muuten pari kuvaa mun ja Tuomaksen hassutteluista:Keskityin niin tiukasti yleiseen juhlahumuun ja "rentoutumiseen" että kamera jäi visusti laukkuun. Illan kulku kuitenkin meni jotakuinkin näin: Saapuminen kuvauskeikan jälkeen noin 19:10, tramppatreeni yksin, Tuomaksen, Nellin ja Leninkin kanssa vuorotellen, grillailua ja syömistä, saunomista ja lisää syömistä, euroviisut mun marinasta ja vastusteluista huolimatta, joiden jälkeen sitten emäntä nukahti sohvalle ja katsoimme parhaaksi tilata taksin. Kotona rojahdin sänkyyn ja olin nukahtanut salamannopeasti kun Marko tuli vessasta.

Aamulla nukuimme ennätyspitkään, koska Elpponen oli mummolla hoidossa ja heti herättyämme Markon äiti lähti heittämään meitä takaisin eiliselle juhlapaikalle Kaukolaan/Jäppilään/Pernooseen (en oo ihan varma et mitä se noista alueista on..). Mira oli vielä huonona aamuihmisenä ihan omissa maailmoissaan, mutta Late otti meidät kuistilla isännän tavoin vastaan. Söin palan porkkanakakkua (kerta kiellon päälle :DD) ja lähdimme huristelemaan kohti Kotkaa ja Katariinan karnevaaleja. Kyseessä oli niinsanottu Yardsale vähän isommassa mittakaavassa, kahvio ja musiikkiesiityksiä. Ostin vanhan kahvimyllyn ja vyön sekä tyynynpäällisen piristämään tylsänbeigeä sohvaamme.


Kävimme myös kalamarkkinoilla sapokassa syömässä muikkuja valkosipulikastikkeella, oi nam. Nyt tosin muikkukiintiö on taas vuodeksi täynnä. Matkalla sinne värväsin Markon kuvaajaksi:
Nyt keskityn jälleen töihin ja kohta varmaan Marko jo tuleekin pelistä, sitten voin taas kainaloida :) <3

P&C
Milka

Ei kommentteja: