torstai 14. toukokuuta 2009

Mitä? Vasta torstai??!

Koko viikko on ollut yhtä lentoa! Autokouluni alkaa olla loppusuoralla, tänään on viimeinen teoriatunti. Niitä on kyllä ollutkin nyt ihan kiusaksi asti; joudun olemaan aika paljon pois töistä tuntien ajankohdan takia, onneksi työkaverini Sanna on joustavaa laatua.

Eilinen vei mehut ihan viimeistään, jos alkuviikko sitä ei jo ole tehnyt: Aamulla klo 06:11 ylös sängystä koiran haukunnan herättämänä, aamutoimet, sitten klo 07:40 pihalle ja auton rattiin, kahdeksaksi Myllykoskelle liukkaanradalle, yhdeksältä radan suoritus, yhdeltätoista töihin tunnin myöhässä, töitä töitä töitä. Klo 16:30 suoraan duunista teoriatunnille, sitten puoli seitsemältä ajo takaisin Haminasta Karhulaan, josta Leni nappas mut kyytiin seitsemän aikaan. Pikavauhtia Kotkansaarelle, jossa otin kuvat Lenin mallistosta (voin postailla niitä sitten kun joskus pääsen kotiin asti) ja kuvien oton jälkeen vauhdilla futistreeneihin, jossa hikijuoksua ja loistavaa peliä yhdeksään asti.

Noin viisi yli yhdeksän kotiin muokkaamaan Lenin kuvat ja niiden lähetys. Yhdeltätoista pääsin vällyjen väliin ja hengähdin ekaa kertaa pariin viikkoon, tai ainakin siltä tuntui.

Tänään siis kuitenkin viimeinen Haminan-reissu autokoulun teorian merkeissä. olen tässä kiireessä (eli noin 1½vkon aikana) ehtinyt laihtumaan viisi kiloa! :) Tällä hetkellä painoni on siis 66 ja rapiat! HOORRAAAY!!!! Jos jaksaisin olla vielä pari viikkoa (Tukholman reissuun asti ainakin) niin saisin varmasti sen kympin pudotettua. Nyt mieliteot alkavat kyllä ottaa vallan, söin tänä aamuna hapankorpun!! :o Onneksi ketoosini on niin vahva ettei yksi hapis sitä kaada, mutta lipsuminen on huono enne.

Noista viidestä kilosta toki kaksi tai kolme kiloa on nestettä, joka pärähtää takaisin heti ensimmäisen pasta-annoksen jälkeen, mutta oloa tuo pienikin pudotus on keventänyt huomattavasti. Lisäksi kaikki turvotus on poissa! POISSA I SAY! ei enää hirmuisia silmäpusseja aamupeilissä, ei painaumia ihossa, ei turpeaa oloa!

Tukholman reissu lähestyy ja oloni on toiveikas, josko sitä sitten näyttäisi ihan oikeasti hyvältä tässä mekossa jotka tilasin Nelly.comista:
Lauren Tube Dress EUR 24,90, Cheap Monday - NELLY.COM

Kyllä, Nelly-neitsyyteni paukahti siis aiemmin tällä viikolla. Innostuin tekemään jopa kaksi tilausta kun lupasivat jälkimmäisen ilman postikuluja. Ensimmäiseen tilaukseen kuului Svean punainen olkakassi, iso ja punainen. Yes, massateini, mutta enpäs kuitenkaan tilannut sitä kuuluisaa pipoa (ehkä siksi osittain ettei niitä ollut). Samaan pakettiin tilailin myös Markolle punavalkoraidallisen wifebeater-paidan joita rakastan sen päällä, ja itselleni beiget capripituiset haaremihousut joiden kuvaa en löydä enää.

Olin tilannut siis toisenkin hameen tähän jälkimmäiseen satsiin, korallinvärisen korkeavyötäröisen mallin, mutta mitäs perhanaa kun en löydä enää mitään tuolta sivuilta? Tuo Cheap mondayn mekko oli ainut tilaamistani vaatteista minkä paikallistin äsken siellä nuuskittuani hyvän tovin! Jostain syystä minun oli muutenkin vaikea löytää Nellyltä mitään kivaa ja sivut ovat tosi sekavat. Luottokauppani Asoksen ollessa visa-pannassa, joudun kuitenkin tyytymään tähän ja H&M:mään paremman puutteessa.

Palailen taas päivityksien kera, lauantaina on jälleen vuotuiset Kaukolan grillipileet jotka Mira houstaa, aikaisemmista pippaloista voi lukea vanhempien postauksien alkupäästä. Uskon että kamera käy taas kuumana, ja kuvia tulee enemmän kuin paljon!

Until then, P&C
Milka

1 kommentti:

Lumo^ kirjoitti...

mäkin haluisin sen svean bägin ja kieltämättä sen piponkin :D se bägi on rakkautta :) Haaveilin kanssa tosta mekosta mutta köyhäilin ja tilasin sit sen henkkamaukan oranssin tuubimekon...