maanantai 25. toukokuuta 2009

Flamingo-ou

Minulla oli siis syntymäpäivät eilen, ja päätimme Markon kanssa lähteä juhlimaan niitä (ja piristämään parisuhdetta) viihdekeskus Flamingoon Vantaalle. Mulla ei nyt reissun jälkeen oo mitään pahaa sanottavaa tosta paikasta! Hotelli oli tyylikäs ja viihtyisä, palvelu hyvää, raflat mainoita ja yhdyskäytävä Jumboon pelkkää plussaa. Toki se tarkoitti automaattisesti myös pöyristyttävää rahanmenoa, mutta katsokaa nyt mitä kaikkea i-h-a-n-a-a sain niillä fygyillä!Kaikki nämä siis Zarasta. Toi viiminen tunika ei kyllä näytä hengarissa yhtään samalta ku päällä.
Joka tapauksessa, ajelimme Vantaalle perjantaina heti töiden jälkeen, ja rantauduimme ainoastaan yhden eksymisen jälkeen hotelli Sokos Flamingoon

Huoneessamme oli massiivinen ikkuna, josta tuijotteleminen nakuna muodostuikin suosituksi harrastukseksi viikonlopun aikana.

Taloksi asettumisen jälkeen lähdimme syömään La Famigliaan, ja annoksen nimestä huolimatta tilasin ihan uteliaisuuttani Mama's meatballsit :DD

Pienimmät pullat olivat valehtelematta nyrkkini kokoisia enkä jaksanut syödä kuin yhden tiukan pussikuurini jälkeen. Onneksi Markolle maistui jämäpulla poikineen, vihaan sitä kiittämättömyyden tunnetta kun tarjoilija hakee puoliksi täyden lautasen pois.
Syöpöttelyn jälkeen suuntasimme Jumboon shoppailemaan (tai no miä shoppailin ja Marko laahusti perässä ja marisi). Löysi se itsekin housut joista se on niin ylpeä että ei suostu ottamaan niitä pois kuin pakon edessä (nukkumaan käydessä ja kylpylässä)


Kaikki tämä ihanuus verotti voimia ja päätimme hakea nachoja ja juustodippiä sekä pullollisen viiniä illaksi ja vetäytyä hotellihuoneeseen kylpemään ja..no...you know.


Meillä oli kamerassa kuvia myös kylvystä mutta ne eivät ole julkaisukelpoista materiaalia.
Vaadin "kylpemisen" jälkeen saada nähdä Baby Mommy - nimisen leffan viinipäissäni, mutta nukahdin kymmenen minuutin jälkeen Markon kainaloon. That's a 12€ well spent.

Hotellin lakanoissa on ihana nukkua, en tiedä mitä oopiumia ne hieroo tyynyliinoihin, mutta seuraavana aamuna olo oli taivaallinen. Päätimme herätä aikaisin ja suuntasimme aamupalalle (nam hedelmiä ja pikkumuffinsseja). Vaikka maha täynnä ei saisi uida, emme malttaneet odotella sen lasehtimista vaan vetäisimme kylpytakit niskaan ja hisseilimme alakerroksen kylpylään. Pulikoimme, saunoimme, halailimme ja laskimme villivirtaa melkein kolme tuntia, kunnes Markoa alkoi pelottaa sen mummokädet. Ostin ihan tätä varten uudet bikinit H&M:ltä


Uinnin jälkeen Marko meni lepäilemään huoneeseen. Itse en jaksanut olla paikoillani vaan lähdin Jumboon katselemaan josko mulla ois menny jotain ohi edellisellä kerralla. Jostain syystä rahaa paloi enemmän kuin perjantaina, ja palasin hotellille häntä koipien välissä Markon tuomitsevaa katsetta peläten. Se oli kuitenkin päättänyt olla kiltti mulle koko viikonlopun eikä sanonut mitään, kehuikin jopa yhtä kannua minkä ostin Stockalta. :o Ohhoh!
Kävimme kuuden pintaan katsomassa leffan "Jätä se!", josta jopa Markokin tykkäsi. Loistavat näyttelijät, loistava käsis ja loistava ohjaus teki leffasta.. no.. Loistavan! Tosin, suhtauduin elokuvan jälkeen kyllä suht kyynisesti kaikkeen mitä Marko sanoi, mutta onneksi sillä ei ole luurankoja kaapissa. Nälkä kurni hattarasta ja viiden kilon popparisammiosta huolimatta, joten suuntasimme syömään.
Raflaksi valittiin Parila, jossa ruoka oli oikein maukasta. Marko valitteli Entrecotensa rustoista mutta itse en henkilökohtaisesti ole syönyt koskaan parempaa pastaa kuin siellä.


Kun maha on täynnä ja lasillinen viiniä kihahtaa nuppiin niin väsymys iskee ja kovaa. Palasimme hotellille ja kylpemiset jäivät väliin siltä illalta, nukahdin melkein heti kun pääsin peiton alle.

Sunnuntai-aamuna meillä oli määrä käydä aamupalalla, ja mennä sen jälkeen vielä uimaan pariksi tunniksi, mutta Marko oli haluton laittamaan vaatteita päälle ja toimimaan. Se halusi katsoa tiikeriohjelmaa ja toppuutteli minua hätäilemästä, ja mulla meinas mennä hermo. Yhtäkkiä oveen koputettiin ja sisään kärrättiin uskomaton määrä ruokaa ja juomaa, ja KUOHARIAKIN! Voi ihana Marksu oli tilannut huonepalvelusta mulle aamupalan sänkyyn synttärien kunniaksi! <3<3<3


Voi mä rakastan sitä miestä!

syötyämme käväisimme vielä uimassa ja saunomassa, hoidimme viime hetken shoppailut ja lähdimme ajelemaan takaisin Kotkaan päin.
Kotiin päästyämme hostasin vielä pienimuotoiset synttärikahvit Stockan herkkuosaston voimin. Lahjojakin sain!

Desing a la Lauretsalo. Jumppapaitoja ei koskaan ole liikaa!

Ystävänikirja Nelliltä ja Tonilta. This should be interesting :D

Mariskooli Sannalta. Olenko nyt aikuinen?

Noniin. Tukholmaan on aikaa enää kaksi viikkoa, en edes uskalla ajatella kuinka paljon kuvia sieltä tulee!
Nyt lähden valmistautumaan töihin,
P&C
Milka

Ei kommentteja: