maanantai 11. toukokuuta 2009

Mikä päivä...

Noniin, projektini etenee hitaasti mutta varmasti. En ole vielä kerennyt paljoakaan liikkumaan ketoosin aikana (joka minulla on yhtä vahva kuin viimeksikin) mutta painoa on silti tipahdellut kolmisen kiloa. Eli siis nesteet, nyt käydään sitten sen rasvan kimppuun. Olo on energinen ja kevyempi jo nyt, vaikka pois on lähtenyt vasta se nestehiilaripöhötys. Herään aamuisin ennen kellonsoittoa ja pärjään helposti yhdellä ravintolisäpatukalla koko päivän (niinkuin tänään). Tämänhetkinen painoni on siis 68kg. Rasvaprosentti on pienentynyt kahdella, tosin se johtuu nesteiden poistumisesta vielä tällä haavaa. Vaaka kun ei ole ihan absoluuttinen noissa prosenttiasioissa.

Tällä viikolla hurja kiri liikunnan ja pussien suhteen, eilen "jouduin" syömään äitienpäivälounasta Markon vanhempien tarjotessa Fransmannissa koko setin. Valitsin listalta kuitenkin kaikista vähähiilihydraattisimmat vaihtoehdot, alkupalaksi Roquefort-etanoita (pala leipää kyllä meni sen mukana, sen myönnän :D) ja pääruuaksi Chevre-broileria paistetuilla vihanneksilla ja punaviinikastikkeella, voi nam!
En tilannut jälkiruokaa, mutta kun olin vartin katsellut muiden suklaakakkuja ja vaniljajäätelöpalloja, psyykeni pragasi ja juoksin raflasta suoraan jäätelökioskille ostamaan yhden pallon kermakaramellijäätelöä. Ei kaduta yhtään!!

Nopea painonpudotus on nyt siis kartalla koska tittidii, olen varaillut paljon erilaisia aktiviteetteja, ja kaikki edellyttävät hyvältä näyttämisen! Varasin minulle, Lenille, Nellille ja Lauralle risteilyn Tukholmaan 5.6-7.6 Siljalta, ja haluan ehdottomasti näyttää hoikalta tuhansissa uusissa vaatteissani! Aion pistää palamaan aivan syntisen määrän rahaa!! Kenkiä, laukkuja, koruja, uusia tuoksuja Tax Freestä, Markolle hurjasti tuliaisia ja ah ah ah TopShop ym. rakkaudet. Haluan myös mennä laivalla uimaan, joten uudet bikinit ovat ostoslistalla!

Ennen tätä koitosta varasimme Marko-bubusen kanssa romanttisen viikonlopun Flamingo-hotellista 22.5-24.5: Kylpylä, leffateatteri, ravintoloita, keilausta, ostoksia ja kaikkea muuta mukavaa plus tietysti paljon lempeä! <3Minulla on tuona sunnuntaina (24.5) synttärit, joten lähdemme siis juhlistamaan niitä.

Ainiin, kerroin jokunen aika sitten rahahuolistani, jotka aiheutuivat Visan ylläripylläristä luottorajan kanssa. No, olen tänään virallisesti maksanut kaikki luottoni pois, sekä Visan että Sammon kulutusluoton! Eli yhteensä n. 2700€ edestä velkoja! Sain myös maksettua autokouluni ekan laskun pois. Otin Nordeasta isomman lainan, noin 4000€ jolla sain hoidettua nuo kaikki, ja nyt maksan yhtä erää kuussa pois noin kahdeksankymppiä. Kyllä on kevyt olo, I can tell you! Nyt rahaa riittää myös elämiseen, kun aikaisemmin Visan parinsadan kuukausierän ja Sammon reilun 80€:n kuukausierän yhdistelmä piti huolen siitä ettei loppukuusta ollut varaa edes purkkaan. Tilini oli jatkuvasti miinuksella pakollisten ostosten takia ja tunne oli kauhea kun palkkapäivänä huomaat että laskujen jälkeen loppukuuksi on kolmesataa euroa rahaa...Nyt onneksi kaikki on hoidossa, eikä tuo laina kasva tuosta mihinkään vähään aikaan.

Minulla on kauhea nälkä, mutta tiedän ettei mitään hyvää ole luvassa. Normaalisti haaveilisin tässä vaiheessa Amarillon tai Albertin rasvaisista ja suolaisista herkuista. Tällä menolla palailen kuitenkin seuraavassa postauksessa jälleen ainakin pari kiloa hoikempana.

P&C
Milka

Ei kommentteja: