torstai 21. toukokuuta 2009

The house.

Olemme Markon kanssa nyt vuoden verran tehneet muuttoa omakotitaloon, mutta koska kiinteistökauppatilanne (ainakin Kotkassa) on mitä on, niin olemme jumahtaneet paikoillemme ihanaan kaksioomme. Eihän me tästä mihinkään lähdettäisi jos meillä olisi piha, sauna ja kaksi huonetta lisää :D

Tänään kuitenkin kävimme katsomassa erästä taloa alueella joka ei kotkalaisten silmissä ole järin kovassa arvostuksessa. Avoimin mielin kurvasimme siis Sunilaan, ja mutkaista tietä suojaisaan ja VALTAVAAN pihaan.

Kyseessä on siis 1800 m2 tontilla sijaitseva 150 m2 talo, jossa on viisi huonetta, keittiö ja sauna. Mansardikatto ja makuuhuoneiden pönttöuunit tekevät siitä minulle entistä mieluisemman, ja isot ikkunat kruunaavat koko loiston. Sisällä olisi vielä hurjasti tekemistä, kaikki huoneet on jostain syystä päällystetty puulla! Ihankuin Gepettolta olisi lähtenyt homma lapasesta!!Alakerrassa on sauna+kylpyhuone, keittiö ja olohuone, ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja niiden yhteydessä oudot välihuoneet.


Tosta vois tulla nätti lastenhuone ;)

Lisäksi makkarin yhteyteen saisin hurjankokoisen, IKKUNALLISEN vaatehuoneen meikkipöytineen ja pukeutumistiloineen :) I'm in love!

Jätimme todella epävirallisen tarjouksen ja sama välittäjä kävi tsekkaamassa meidän kämppämme, ja otti sen myyntiin. Katsotaan miten asiat tästä etenevät, olisi ihanaa päästä muuttamaan ennen talvea! <3<3

P&C
Milka

Ei kommentteja: