torstai 4. elokuuta 2011

AT LAST!!!!

Noniin nyt mua on sitten virallisesti kosittu, ja voin häpeilemättä alkaa hekumoimaan meidän häistä!!

Itse kosinta oli saletisti ikimuistoinen mulle ja monelle sadalle muulle Vaakku-volleyn osanottajalle jotka sitä todistivat.

Taidan olla ensimmäinen Vaakku-Volley-morsian ikinä, I feel so special <3 Sormus on superkaunis ja yksinkertainen, mutta hippasen verran iso.
Onneksi pienennyksen voi sitten tehdä kaiverruksien yhteydessä piakkoin.

Tänään kaikesta tästä huumaantuneena varasin aamulla kirkon ja valokuvaajan. Vihkikirkkona toimii Strömforsin kirkko Ruukissa, aivan ihana valkoinen pieni puukirkko, jossa on äitin mielestä supertärkeä Helene Schjerfbeckin (kirjoitetaankohan se noin?) alttaritaulu ja punainen matto alttarille.

Valokuvaajana toimii nyt vahvistetusti Tuomo Lampinen, jonka töitä olen seurannut jo useita vuosia. Olen niin tarkka hääkuvistani etten välttämättä palkkaisi itseänikään vaikka ihan hyvä olenkin. :D Tsekatkaa Tuomon nettisivut ja ihastukaa!

Olen myös varannut kuljetukset Ruukkiin, majoitukset, juhlapaikan ja kampaajan. Bändi ja toinen musiikkiesiintyjä on varattu jo pari viikkoa sitten. Ajattelin että kun saan isot kulut selville, on helpompi alkaa suunnittelemaan muuta budjettia esitettäväksi vanhemmille. Lisäksi nyt kun hommat on alustavasti hoidettu, voin rauhallisin mielin keskittyä kroppaprojektiini.

Blogin uskollisimmat lukijat muistavat varmaan erinnäiset yritykseni pudottaa painoa ja kiinteytyä. Nyt olen hylännyt kaikki turhat poppaskonstit ja "nopeat keinot" laihtua, ja palkannut itselleni personal trainerin. Minulla on tietty kunnianhimoinen kilotavoite, ja toukokuuhun asti aikaa päästä siihen. Liikunnan lisääminen on kaikista hankalin osa tätä projektia, mutta so far so good.

Törmäsin Youtubessa seikkaillessani videoon, joka herätti toivonkipinän osin jo luovuttaneessa sielussani. Taistelen painoni ohella myös ihoni kanssa (johon olen saanut maailman epäonnekkaimmat geenit) joka rasvoittuu, on täynnä epäpuhtauksia ja punoittaa ärsyttävistä kohdista. Reissu Sokoksen meikkipuolelle taitaa olla edessä:


En yleensä arkena käytä juurikaan meikkiä, mutta tämä rutiini ja nuo käytettävät tuotteet voisivat olla loistoratkaisu hääpäivänä! Toki treenauksen tiimellyksessä juotu vesimäärä tekee ihmeitä iholle, mutta katsokaa nyt herranjumala tuota eroa!!!

Nyt takaisin töiden pariin...

Milka

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Onnea vielä lutumurunen <3

Char kirjoitti...

Aww, onnittelut :)

nekkkis kirjoitti...

oih, olin ja vaakussa todistamassa tätä kyseistä hetkeä.. meinas itelläkin tippa tulla linssiin :D ihanaa!