perjantai 26. elokuuta 2011

Me käytiin jokunen viikko sitten pyörähtämässä Ruukissa huvin vuoksi, kun Marko ei ollut sitä kesäkunnossa nähnytkään. Völjyyn läksivät Leni, Nelli ja Toni (joka kyllä halusi istuskella ja marista koko vierailun ajan varjopaikoilla ja anniskelualueilla :D) ja hurautimme puolen tunnin matkan Ruotsinpyhtäälle aurinkoisena lauantai-iltapäivänä. Kävimme tsekkaamassa kirkon sisältä ja ulkoa, sopimassa ruokajutuista ja muista tarjoiluista Myllyssä ja bongaamassa söpöjä käsitöitä rannan pikkupuodeista. Otin muutaman kuvan silloisista pöytäjärjestelyistä ja lavasta, jotta voin alkaa mallailemaan koristeita ja pöytiä haluamaani muotoon.


En missään nimessä halua istua Markon kanssa kahdestaan (me voidaan olla sit koko loppuelämä kahdestaan) omassa pöydässä kun vieraat nauraa, keskustelee ja pitää hauskaa omissa pöydissään, vaan aion järjestää homman niin että meidän pöydässämme istuvat kaaso, morsiusneidot ja bestman ja sulhaspojat (onks tolle mitään miehisempää termiä tarjolla, kuulostaa tosi nössöltä!) aveceineen. Piipahtessamme Myllyllä pöydät oli ahdettu suuren teltan alle hyvin tiiviisti, ja esim. santsaus olisi sillä järjestyksellä tosi hankalaa. Olen sitäpaitsi tilannut ilmatieteen laitokselta hyvän sään juhlapäivälle niin teltalle ei olisi edes käyttöä.

Vanhemmat saa istua omissa pöydissään ja ystävät ja sukulaiset ryhmitellään huolella ja rakkaudella omiinsa. Yhteen pöytään mahtuu mukavasti kahdeksan ihmistä. Piha ei ole suurensuuri, mutta onneksi Ruukki on kaunis kokonaisuus, eikä koko iltaa tarvitse istuskella samassa tilassa. Sadan vieraan koordinointi tulee olemaan haaste mutta phah, minähän motivoidun niistä!! (Niin mun CV:ssä ainakin lukee)

Ajattelin itse valmistaa paikkakortit ja menu- sekä ohjelmatornit kartongista vesivärien avulla näin (ilman noita pulloja...) mutta toisaalta nämäkin pikkiriikkiset liitutaulut ovat supersöpöjä, ne voisi kiinnittää lasiin ja viedä kotiin vaikkapa yrttiruukkuun tai säilytyskoriin kiinnitettäväksi.

Katsotaan nyt, vesivärikortit olisivat toki halvempi ratkaisu, mutta ei noista liitutauluistakaan tule kuluja kuin viisikymppiä... Tuolla Project Wedding-sivustolla on muitakin hauskoja DIY-juttuja paperikukista laihdutusvinkkeihin, kantsii käydä katsomassa jos aihepiiri yhtään kiinnostaa... itse en ole järin taitava näpertelijä tai tuunaaja, mutta puuttuvan taidon korvaan innolla ja raivolla :D


Milka


Ei kommentteja: