perjantai 12. elokuuta 2011

Nellyn kilpailuasu..

Päätin koettaa onneani Nellyn kilpailussa ( löytyy mm. Saran ja Lauran blogeista...) 300€:n lahjakortin toivossa.
Tarkoituksena on siis kasata 3-5 artikkelista koostuva Back to School/Work-asukokonaisuus Nellyn syysuutuus-valikoimista, ja minun unelmasettini (joka näyttäisi hyvältä myös siis minun päälläni, ei pelkästään mallivartaloisen) näyttäisi suurinpiirtein tältä:
En tiedä lukeutuuko Usbekistan New Knee Dress virallisesti uutuuksiin mutta väriloistossaan se on mielestäni oikein syksyinen, hinnaltaan vain 39,95€. Kylmän syyssään sattuessa heittäisin mekon niskaan Rock'n Bluen Air code jacketin, jolle hintaa kertyy 239,50€, ja kaulaan Rut m.fl:n Urban Scarfin. Jalkaan sujahtaa Timelessin 11838-bootsit, (n. 60€) jotka natsaavat kivasti huivin kanssa. Eväät, lompakot ja muut tarpeelliset piilotetaan Twist&Tangon Bilss-kangaskassiin (15,50€)


ja sitten osallistumis-spiikki:


Lempitrendini syksyn osalta on värit kaikissa muodoissaan, joten siksi kollaasista löytyy kurakelit ja yllätyshelteet kestävä, iloisen värikäs mutta maanläheinen asukokonaisuus. Yhdistelee halpaa ja kallista, toimii töissä ja vapaa-ajalla sekä varmasti imartelee kaikenkokoisia käyttäjiä, niinku esimerkiksi minua! :)


Toivottavasti onnetar suosisi, tuo takki on I-H-A-N-A!!


- Milka

Ei kommentteja: