sunnuntai 13. helmikuuta 2011

eilinen...

On maailman ihaninta herätä auringonpaisteeseen, ja siitä motivoituneena lähdin reippaasti melkeen suoraan sängystä Epon kanssa lenkille. Viisi minuuttia myöhemmin molemmat oli niin jäässä et tultiin hännät koipien välissä takasin sisälle.

Olin edellisenä päivänä sopinut kaverini Petran kanssa et mennään käymään niillä tsekkaamassa miltä näyttää seitsenkuinen Elsa, kun viimeksi oltiin nähty tuo napero hetki ristiäisten jälkeen. Ihan käsittämättömän hurmaava tapaus, olin ihan valmis nappaamaan Elsan mun kassiin ja viemään sen kotiin nunnutettavaksi. Marko oli kans ihan myyty ja napisi kotimatkalla (joka muuten koitti aiemmin kuin luultiin, bare with me...) et se on halunnu omaa ipanaa jo viimiset kaks vuotta. Damn you and your principals, woman!

Kerettiin tosiaan istuskella Pirskassa ehkä puolisen tuntia kun sain tekstiviestin jossa tiedusteltiin että koskahan olisin tulossa kuvaamaan keskustassa sijaitsevaa RVB-kauneushoitolaa, et he odottelee mua siellä. PANIIKKI! Mitä, oliks se tänään?! Onneksi Emilia on rento ja mukava tyyppi, eikä ollut vihainen kun tuntia myöhemmin pölähdin hoitolan ovista sisään tukka (ja pää) sekaisin kiireestä. Pahoitteluiden jälkeen rupesin hommiin ja tällaista satoa tuli tällä kertaa:

Loput kuvat on sitten varmaan nähtävillä RVB:n nettisivuilla jossain vaiheessa :) Varasin itselleni "palkaksi" kasvohoidon ja iltameikin ystäväni Sailan häitä varten parin viikon päähän, ja voisin postailla sitten et miltä nassu näyttää Emilian käsittelyn jälkeen...

Nyt meen syömään myöhäistä aamupalaa, siivotakkin pitäis... :/

Milka

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olisiko mitenkään mahdollista muutta fonttia, tai edes kirjainkokoa? Mun silmille ainakin hirveän vaikealukuista..

Kivaa että olet taas alkanut kirjoittelemaan :)

Milka kirjoitti...

Kokeillaampa tätä fonttia, onko yhtään parempi? :)

Kiva että oot jaksanu odottaa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Jeejee kivaa, postauksia pukkaa :)
Rakkautta!

Anonyymi kirjoitti...

Jee nyt on taas hyvä lukea, kiitos fontin vaihdosta :)