torstai 3. helmikuuta 2011

all work and no play makes Milka a baaaaad blogger...

...mutta on se vaan hienoa kun on työpaikka. Plussaa vielä siitä että mulla on työpaikka jossa viihdyn tosi hyvin, josta saan oikein kohtuullista palkkaa ja joka on täynnä nuoria ihmisiä, niin johdossa kuin perusduunareinakin. Miinusta siitä että tiedän töiden päättyvän kesällä kun firmaltamme tilattu projekti on saatu päätökseen. Duh! Jokatapauksessa nämä työt helpottavat huomattavasti tilannetta seuraavan puoli vuotta, sillä voimme edellisen palkan suuruuden (pienuuden) mukaan mitoitettujen menojen myötä laittaa vähän talteen joka kuukausi. Tämä tarkoittaa mukavaa pesämunaa työttömyyttä varten (tai etelänmatkaa \o/ whoopee!)

Toinen hieno asia on se että minun ystäväni Leni (munamiesäänellä) on kilpailijana tämän vuoden Muodin Huipulle-ohjelmassa! Kyllähän me se tietysti tiedettiin että menestystä tulee jos sille annetaan mahdollisuus näyttää kykynsä. Pystyn nyt vähän elvistelemään että allekirjoittanut otti Lenin mallistosta hakemukseen liitetyt kuvat :) Kröhöm.

Kolmas kiva juttu on mun ensiviikon parturiaika. Mä en oo käyny kampaajalla leikkauttamassa latvoja ehkä sataankahteenkymmeneen vuoteen ja eilen uimahallissa märkiä hiuksia harjatessani tajusin etteivät latvat edes olleet märät, vaan rutikuivat hampputuput! Eikös tämä ole selvä merkki siitä, että peruukkiahan tässä kohta tarvitaan? Mä olin vähän miettinyt mallia valmiiksi, ja se näyttäisi vähän tältä: (miinus toi etutukka...)
 Eli voimakkaasti kerrostettu ja rikottu malli ois hakusessa. Mulla on ollut vaikeuksia löytää hyvää kampaajaa sen jälkeen kun Mira loukkas mua verisesti muuttamalla Lahteen. Nyt tarkastan Pasatin kylkeen avatun Beauty Gurus-liikkeen, joka on nuoren Kotkalaisen naisyrittäjän luotsaama täyden palvelun keidas. Voisin ottaa vaikka kuvia sinne mennessäni niin näätte minkälaisesta paikasta on kyse.

Tilasin äsken jostain kumman syystä ihan kauheella summalla kamaa Nellystä. Seuraavia kolahti ostoskärryihin:

Zhob EUR 44,50, Nelly Shoes - NELLY.COM

Siska Cape EUR 39,90, Vila - NELLY.COM

Palona Tunic EUR 39,90, Vila - NELLY.COM

Oon varma että kaikki noista päätyy kovaan käyttöön, varsinkin kengät, jotka on jotain niin ihanaa et kuolen.

MUMS! <3

Kevättä ajatellen klikkasin ton mustan Onlyn viitan mukaan tilaukseen, toi ja lyhyt keväthame on varmasti toimiva yhdistelmä.

Nyt tossa pöydällä matkalasku huutaa mun nimeä, siirryn siis tarkistelemaan sitä. The payslip isn't going to screw itself up!

-Milka

2 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Moi Milka! Kävitkös tuolla Beauty Gurussa leikkauttamassa hiukset? :-) Tyydyttikö lopputulos?
Mun pitäis kans lähtä hakemaa uutta mallia tähän leijonan harjaa, mutta oon vähä skeptinen kampaamojen suhteen (kiitos muutaman epäonnistuneen kampaamo reissun...)! Olis siis kiva kuulla sun mielipide kyseisestä paikasta :-)

Milka kirjoitti...

Sofia: Tykkäsin kyllä kovasti, mun takkupesän leikkas paikan omistaja Iisa, ja jälki oli toiveideni mukainen. Itkin sisäänpäin kun otettiin huonot pois, ja pituutta latvoista lähti ainakin 7cm :'( Oma vika kun olin päästänyt homman siihen jamaan.
Suosittelen kyllä paikkaa, kantsii kokeilla :)