sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Eilinen. Ja vähän muutakin...

Ensin muutama kuva toissaviikonlopun yllätyssiivuista:Sitten vuorossa matka isin työpaikalle perjantaina, ja talven ensi merkit...

Syksyssä parasta on ehdottomasti puiden värit. Ja lehtikasat mutta kaupungin työntekijöiden puuhaamiin lehtikasoihin en kehtaa mennä peuhaamaan.

Sunnuntaina käytiin isin synttäreillä, jotka olin unohtanut jo neljättä vuotta peräkkäin :D Oon tyttäristä parhain!


Eilen olin koko päivän kuvaamassa Fitergolla, malleina tällä kertaa Nita ja työkaverini Sanna, alla vähän kuvasatoa noista kuvauksista (joissa kerrankin pääsin itse myös kameran eteen!):
Kuvauksien jälkeen raahauduin rättiväsyneenä seitsemän pintaan LeniVesa-residenssiin ja pääsin valmiiseen pöytään. Kerkesin kuvausten välissä käydä nappaamasta alkosta mukaani kaksi pulloa hyvää viiniä ja ne menivätkin parempiin suihin. Väsymys, tuhti pasta-annos ja paljon paljon viiniä tekivät tepposensa ja silmät painuivat väkisinkin kiinni. Tässä kuitenkin muutama kuva ennen nukahtamista :Aamulla päätä kivisti, ja lapsien riemukas reuhaaminen oli toki piristävää, mutta kotiin oli silti päästävä. Ajattelin autossa matkalla saarelle että ihanaa, pääsen torkkumaan sohvalle, mutta työnarkomaani minussa otti vallan ja pakotti duunaamaan eiliset kuvat lähetyskuntoon. Tehtailin itselleni uuden bannerin samalla. Hieno :)

P&C
Milka the krapulainen.

2 kommenttia:

Siina kirjoitti...

nyt on hyvä banneri!me gusta!

Kyo90 kirjoitti...

Miks taisin kuolla nauruun tolle sukukuvalle ja kaikkien ilmeille XD