torstai 1. lokakuuta 2009

Halloween!


Minä haluan pitää Halloween-juhlat!! Tänään käytiin Osuuspankissa vinkumassa lainaa ja sieltä tuli ehdottomasti paras tarjous. Se on lisäksi ainoa pankki Kotkassa joka todella maksaa veronsa Kotkaan. Suositaan siis paikallista. Op lupasi, että mun vanhempien ei edes tarvitsisi kiinnittää mitään. Takaukset hoituu pelkällä nimellä! Loistavaa.

Lainalupauksesta ja yleisestä kelpaamisesta innostuneena (ja lisäksi uuden kämpän kastamiseksi) haluankin järjestää siis Halloween-bileet! Siellä vois alkuillasta olla lapsiakin (Lenin possu ja kärpsy) ja voitais olla pihalla, ja sitten illalla lapset vois laittaa nukkumaan yhteen meidän monesta makuuhuoneesta (kehukehu..) ja bileet vois jatkua sisällä vähän aikuisempaan malliin.

Voitais porukalla kaiverrella pumpkinsseja ja juoda jotain hämyisen näköistä boolia ja syödä kaikkea mustaa ja oranssia (kuulostaa vähän KoRe-bileiltä... :DD) Bileet vois toimia nyyttärihengessä kun me ollaan kuitenkin siinä vaiheessa jo suurvelallisia Markon kanssa!

Joo, nyt aletaankin järjestelemään! Kämppä saattaa tietysti olla ihan kamalassa kunnossa vielä silloin mutta eiks halloweenina oo tarkotuskin olla pelottava? :)

P&C
Milka the murderer (hoho no eikai nyt.)

Aini, kuvat on Pottery Barnista ja Country Livingistä :)

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Lenin possu ja kärpsy :D:D <3 Halloweenbileet ehdottomasti Milka!! Kunhan mut on kans kutsuttu ;D

Milka kirjoitti...

Eiku just sä et saa tulla. (Hassu <3)

-L kirjoitti...

Yea! Bring it on!! Siis jos mut on kutsuttu... :D