tiistai 29. syyskuuta 2009

Forgive me...

...in advance, tulen jauhamaan loputtomiin tästä taloprojektista ja varsinkin sisustuksesta. Gyprocit ja listojen pätkiminen ei niinkään kiinnosta, mutta voi luoja kun päästään maalikauppaan!! Olen valmiiksi jo selaillut Tikkurilan sivuilta (joilta seuraavat mallit ovat) Vanhan ajan värikarttaa, ja poiminut sieltä seuraavat sävyt seinillemme:

1. Olohuone2. Makuuhuone
3. VierashuoneKoko talon läpi soljuva tyyli on vielä hakusessa, kyseinen kiinteistö kun ei ihan niin vanha ja romanttinen ole mitä olin ajatellut. Nyt joudunkin siis turvautumaan plan B:hen, eli ranskalaisen huvila-tyylin sijaan keskityn jenkki-potterybarn-massiivisuuteen (ripauksella shabby chiciä)! Paksuja valkoisia listoja, muhevia sohvia ja tyynyjä sekä tasaisia mattaseiniä eri maanläheisissä väreissä.

Minulle on tärkeää, että niin talolla kuin sen sisällölläkin on oma tarinansa, enkä pidä uusista kalusteista. Ainakaan suurissa määrissä. Siksi oonkin yrittäny vakuuttaa Markon siitä, että ainoastaan tärkeisiin kalusteisiin kuten sohvaan, sänkyyn ja kokopuiseen ruokapöytään kannattaa sijoittaa, ja loput se saa luottaa mun käsiin. Niin ja että renevaatiolla säästää pitkän pennin ja saa uskomattomia tuloksia ja rakkaudella tehtyjä kestäviä huonekaluja <3

En kuitenkaan (ajoittais)realistina sulje pois ikeaa, askoa ja muita vastaavia uudiskamaketjuja. Itseasiassa Ikeasta bongasin tämän kirjahylly/tilanjakajan suureen olohuoneeseemme

Se on kalliinpuoleinen, mutta toimii ideana hyvin ja no, kyllä mä luotan että se kestääkin sitten. Varsinkin kun tollasia kirjahyllyjä ei paljoa siirrellä. Jättäisin tuosta varmaan suurimman osan lokeroista tyhjiksi, muutaman täyttäisin kirjoilla ja osaan maljakoita ja rasioita yms.

Pidän itämaisista punasävyisistä matoista, ja olenkin muiluttanut tämänhetkiseen asuntoon jo kaksi kappaletta, vaikka Marko ei halunnut yhtäkään! Aion sijoittaa nuo matot olohuoneeseen tuomaan lämpöä ja pehmeyttä suureen tilaan.
Muutenkin mulla varmaan lähtee ihan käsistä kun pääsen toteuttamaan itseäni tuon 160neliön puitteissa, plus piha! :D

Tervetuloa siunattu sisustushulluus!
P&C
Sisustaja-Milka

3 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Mitämitä, nytkö se on sitten varmistunut?! :)

Milka kirjoitti...

Jjjep. tervetuloa tupareihin! :)

Iina kirjoitti...

Vau, hienoa! I'm so coming ;) Ja kuvia tänne sit äkkiä! :)