keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

The victory shall be mine!

Hahhaa! Olen jo voiton puolella! Sain eilen sovittua isin kanssa vähän aikatauluista kuvien tulostelun suhteen ja tänään käyn kuvaamassa vielä luottomallini Marthan. Mikäli joku ei muista tätä pitkäraajaista nuubialaisprinsessaa niin täältä ainakin löytyy muutama kuva..

Mulla on ongelma, kun en millään enää keksi tarpeeksi katu-uskottavia paikkoja kuvata sitä mimmiä? Tosin, voisin kuvata sen vaikka parkkihallissa ja se ois silti tosi chic ihan pelkän ulkoisen olemuksensa takia, mutta aikaisempien kuvien linjaa noudatellen pitäisi löytää joku sellainen vanhahtava ja värikylläinen mesta. Oon onneksi mestari toimimaan pakon edessä, ni eiköhän tää tästä.

Edit. Keksin, oon nero!

Pari hienoa asiaa tähän väliin:

1. Autokoulu on nyt sillä mallilla et mul oli eilen kirjalliset ja hohhoi, läpi meni niin et pölly kävi! Mulla jäi jopa virheistä vajaaksi se, eli kuvallisissa mulla oli 7 virhettä kahdeksasta sallitusta ja sanallisissa 2 virhettä kolmesta. Oon tosi ylpeä itestäni vaikka se koppi kyllä ahdisti ihan hulluna! Sit mä en ymmärrä miksi ne kuulokkeet piti laittaa päähän kun ei niistä ees kuulunu mitään? Odotin liikenteen ääniä tai jotain rauhoittavaa musiikkia mut ei mitään. Weird.
Lisäksi ensi viikolla mulla sitten on toi inssi, katsotaan onko se setä yhtä armelias ku Olli (mun autokoulunopettaja).

2. Uiminen on mun uusi intohimo. Oon nyt käyny muutamana aamuna maakissa uimassa (sisäpuolella kyllä) ennen töitä voi luoja miten ihanaa! Ja tehokasta!!

Käytiin eilenkin peruuntuneiden treenien korvaavana toimintana uiskentelemassa Lenin kanssa pikaisesti, mut huvi loppu hyvin lyhyeen kun mua kävi vetää suonta ihan tolkuttomasti puolessa välissä. Yritin kuitenki jatkaa urheasti, taivuttelin varpaita takaisin normiasentoihin ja irvistelin uimavalvojille. Sit oli pakko luovuttaa! Meil alko muutenki olee kiire ku oli sovittu että mennään alberttiin siiville puoli yhdeksältä, ja Mira oli jo siellä odottamassa. Se oli suht nyreenä kun saavuttiin paikalle :D

Tänään on Markon joukkueen KoRen kotipeli Haminan pallokissoja vastaan (joo mä tiedän, kuulostaa naisjoukkueelta mut korkeintaan niiden pelityyli on naisellinen :D) ja me ylläpidetään Lennyn kanssa kahviota siellä. Meidän motto on "pullaa ja palloilua!". Leni on hoitanu ton pullapuolen, kun miä "ahkeroin" töissä, ja tänään mennään ekaa kertaa täysin valmistautuneina sinne. Saas nähä miten pikkusuolaset tekee kauppansa!

Loppuviikko onkin sitten armotonta kiirettä ja järjestelyä näyttelyn kanssa, ja lauantaina (kun on luvattu ihan huippusäätä) vaavakuvauksien jälkeen meikämandoliino painelee tuurilla Vaakkuun pelailemaan beachia ja ottamaan aurinkoa, ehkä pienellä viinillä höystettynä!

Muistakaa siskot, jos naukkailette helteellä, jatkakaa paukkuja/valkkaria vissyllä tai vaihtoehtoisesti jokaisen alkoholiannoksen jälkeen lasi vettä! Trust me, teette itellenne palveluksen.

Tästä tuli nyt kuvaton postaus, mikä on sinänsä ihme ku minust on tuntunu että kamera on kasvanu oikeaan kasvopuoliskoon kiinni lähiaikoina.
Hei ja muista laittaa postausehdotuksia tohon edellisen merkinnän kommenttilaatikkoon, mul tulee tosi paha mieli jos siel ei oo yhtään kommenttia! :D Vähä nolookii, ehkä...

P&C
Milka

3 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Ei me sitten eilen tultu seuraksi, kun mun olo senkun huononi ja yöllä nousi kuumekin melkein kolmeysiin :( Kiva maata tällasilla ilmoilla peiton alla neljän seinän sisällä... En siis päässyt lähtemään Helsinkiinkään, kurjuus.

Mutta lauantaiksi aion parantua! Soitellaanhan vielä.

Sinttu kirjoitti...

mitä tapahtuu lauantaina?miä muuten aion kans sinne vaakkuun, oli keli mikä tahansa eli porottaa!

Iina kirjoitti...

Siina, lauantaina Varissaari ja viiniä! Tuu mukaan :) Mun pitikin laittaa viestiä teille kaikille, mutta saamaton kun olen...