lauantai 28. maaliskuuta 2009

Updaiting

Lupailin tehdä postausta kuvauskeikastani Lauretsalon Lenin mallistosta. Kyseessä on tosin kuvat vain neljästä asukokonaisuudesta:

Kuvassa Lenin pikkusisko Lina ja ystäväni Martha joka tekee mallintöitä muiden duuniensa ohella. Kadehdittavat raajat, eh?
Alla olevassa kuvassa siis Leni itse, wearing her own desing;


Edellisenä iltana kävin töiden jälkeen pumpissa ja huhkittuamme kiidimme saunan kautta paikalliseen Sam's Pubiin, jossa oli henkilökunnastamme kootun bändin keikka. Alla pari kuvaa sieltä:


ylläolevassa fotossa lauleskelee ystäväni Toni, joka toimi myös eräänlaisena MC:nä illan ajan.

Tässä vedetään tunteella komissario Pepposta.
The Urchers:sin keikan jälkeen siirryimme keskustaan katsomaan Nirvana tributea Yellariin. L-O-I-S-T-A-V-A! Tykkään Nirvanasta muutenkin kuin hullu puurosta, ja nyt pääsin seuraamaan keikkaa jonka veti se ihminen kuka minut Nirvanaan ylipäänsä ekana tutustutti. Greatness! Sieltä minulla ei ole kuvia ihan vaan sen takia etten niitä kerennyt kaikelta riehumiselta napsia.

Lauantaina noiden Lenin kuvausten jälkeen painelimme himaan valmistautumaan iltaa varten, olin siis lupautunut hostaamaan kaksostyttöjen Millan ja Iinan synttärit meillä. Tytöt täyttivät jälleen kerran 21 ja meininki oli mainio.


Ilta jatkui Ilon taloon ja päättyi jälleen kerran suureen mustasukkaisuusdraamaan. Hohhoi. Marko-rassukka joutui lähtemään baarista sinne päästyään niin nopeasti ettei kerennyt ottaa takkiaan mukaan, se on varmaan vielä siellä...

Viikko menikin sitten taas työskennellessä, olen myös jumppaillut ahkerasti lähiaikoina, uskoisin että "Milka jonkunnäköiseen kesäkuntoon 2009"-projekti on hyvällä tolalla.

Eilen perjantaina me suuntasimme nenät kohti Alberttia ( <3 ) ja kävimme syömässä rankan viikon päälle kielen mukanaan vievät chickenwingssit. Ruokajuomana toimi viini ja fresita, vaikka kolmeneljäsosaa seurueesta oli autolla. :D
Syötyämme siirryimme Jaakkoon, jossa soitti Kolmatta naista coveroiva Bore-bändi. Olen joskus ammoisina aikoina juuri aloitettuani harrastuksen ottanut ändin promot, tässä alla yksi niistä esimerkkinä siitä mitä saa aikaa ustalla päiväpeitolla ja raksalampulla:


Alla muutama kuva eilisestä meiningistä ennen Boren keikkaa:


Boren jälkeen ladailimme itsemme 4U:hun, jossa odottelikin jo känninen Marko edessään ainakin viisi lärvilautaa (tyhjää). Istuskelimme siellä sitten pilkkuun asti jonka välähdettyä minä suuntasin kotiin, mutta Marko lähti vielä pelikaverinsa luokse saunomaan ja dokailemaan lisää. Aavistin pahaa. Rakkaani könysi kotiin noin kuudelta aamuyöllä, ja nukkuu tällä hetkellä krapulaista unta tossa mun takana sohvalla


I do love him.

Tänään on ohjelmassa kuvaukset ystäväni Kaarinan kanssa koripallohengessä, mutta ilta on vielä täysin auki.
MUISTAKAA KAIKKI SAMMUTTAA VALOT TÄNÄÄN 28.3.2009 KLO 20.30-21.30 WORLDHOURIN AJAKSI!

P&C,
Milka

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mukavaa lukea blogiasi useammin. Etkö vois postailla joka viikko? :)
Kuvia on paljon, nekin on ihania!