sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Sneak a peak.

Miä en todella enää ymmärrä et mitä ihmettä mun päässä liikkuu niinä hetkinä ku pitää lähteä baariin ja vetää lärvi luttuun? Seuraava päivä (tässä tapauksessa ihanan aurinkoisena alkanut lauantai) menee ihan pieleen ja on paha olo eikä mikään huvita.

Perjantaina siis töistä päästyäni kävin kuvaamassa Siinan, hommassa meni ennätysvähän aikaa. Olisimme suoriutuneet ulos pimeästä yellarista aikaisemminkin mutta jäimme tyhmänä välioven taakse hakkaamaan vaikka kyseinen uksi olikin auki, sitä piti vain työntää :D. Ohessa pieni kurkkaus noihin setteihin:


Olin siis jo torstai-iltana nappaillut kuvia Lenin lapsista, ihan riemastuttava kokemus kaikenkaikkiaan :DD Tässä esimerkiksi otos jossa lapsien piti puhaltaa voikukkapallosta hötöjä, mutta Linnellä meni väärin ja kuvassa se syljeskelee niitä höttösiä ja Eeliksellä on hauskaa:


Kuvattuani Siinan suuntasimme kulkumme Markon kanssa Hirssuun jossa Nelli ja Toni hostasivat lettukestit. Söin yhden letun ja join pullon viiniä ni eihän siinä voinutkaan hyvin käydä. Baariin lompsis! Kotiuduimme hesen kautta myöhään.
Lauantai koitti siis horkkaisissa meiningeissä ja kauniista ilmasta huolimatta en päässyt sohvalta ylös ennen kolmea, kun oli aika lähteä Karhulaan kuvailemaan vahnan työkaverini yksivuotiasta energiapesää Emppua. Talk about challenge! Sain kuitenkin muutaman oikein hyvän kuvan jotka varmasti miellyttävät vanhempia, vaikka Emppu rauhoittui kuvattavaksi valitettavasti vain rinkeleiden avulla. Rinkelipussi kun ei ole maailman fotogeenisin esine.
Hikoilin hyvin ilmastoidussa fitness-salissa kuin sika edellisen illan törttöilyn takia, ja purettuani setit alas soitin Markon hakemaan minut hiivattiin Karhulan lehmänhenkäys-ilmapiiristä. Kotona oikaisin pitkälleni sohvalle ja annoin unen viedä.
Illalla lähdimme katsastamaan Segeli-rockin, jossa saapuessamme soitteli viimeisiä biisejään the one and only Pelle Miljoona.


Itsehän olin suht turvoksissa liikenteessä, eipä siinä. Jännä miten juomalla saa aikaan nestehukan? :D


Myös aina yhtä swengaava Sami Saari nousi lavalle.

Sade yllätti juhlijat ja hiippailin Putputtimen kautta balkanperunoineni kotiin katsomaan Frendien ykköstuotantokautta. Nukkumaan vetäydyin jo yhdeltätoista, Marko könysi himaan vasta kolmen pintaan.
Tänä aamuna heräsin aivan uuteen auvoon kun krapulasta ei ollut tietoakaan! WOHOO! Päätin juhlia hyvää oloani lähtemällä puoliltapäivin vesijuoksemaan, ja paahdoinkin altaassa reilun tunnin. Kotimatkalla uimalasta iski mieletön nirvana! Aurinko paistoi, olin juuri huhkinut viileässä vedessä ainakin eilisen p*skalaatikon verran ja kotona odottaisi raikas salaatti. Löysin sohvalta krapulaisen miehen.
Huristelimme kolmeksi Markon olosta huolimatta Korkeakoskelle lapsuuden maisemiin katsomaan pikkusiskoni Maijun esitystä Kolme porsasta ja susihukkanen. Maiju oli se susi.Eppo halusi mennä katsomaan nasseja lähempää.

Esiripun laskeuduttua kurvailimme takaisin saarelle ja kävimme nauttimassa auringosta Caro'sin terassilla

jonka jälkeen Marko nakkasi minut Kairon eteen kuvauskeikalle Riikan kanssa, ja painui itse päiväunille. Tarkoitus oli siis mennä ottamaan kuvia Kairon rouheasta rappukäytävästä joka näyttää tältä:
mutta ovella meitä kohtasi aika nuiva näky

No eipä hätä ole tämän näköinen. Vellamon katto kiilteli kutsuvana ja pyyhälsimme Riikan kanssa sinne kuvaamaan. Katto osottautui yllättävän Miami Vice henkiseksi paikaksi kuvata ja saimme aikaan kaunista jälkeä: (kyseessä muokkaamaton kuva joka ei tule näyttelyyn)
Riikka tarjoutui heittämään minut kotiin mutta kaunis ilma houkutteli kävelemään, ja napsin matkalla kuvia ihanasta kotikaupungistani.Ihan meidän talon vieressä on kaksi vanhaa suurta puutaloa. Mä rakastan niitä! Nyt joku on keksinyt purkaa sen toisen ja mun sydän itkee verta!

Kyllähän siinä purkupaikalla home haisee, siitä ei pääse mihinkään mut silti, mikä sääli! Onneksi se toinen kauniimpi talo on vielä (toistaiseksi) pystyssä, sen piha on jotain ihan uskomatonta!


Toi on ku portti jonnekin salaiseen maailmaan (Narnia? :D) ja kutsuu mua joka kerta kun kävelen siitä ohitse.
Taidan mennä tekemään itselleni vähän iltapalaa ja laitan Frendit pyörimään, nyt kun Marko osti ton ykköskauden ni meillä on ne kaikki! :) Joskus vielä otan maratonin ja katson jokaisen kauden läpi järjestyksessä. Se vaatii aika paljon herkkuja.

P&C
Milka

Ei kommentteja: