torstai 18. kesäkuuta 2009

Midsommer

Ulkona on hämäysilma, aurinkoista ja ilmeisen lämmintäkin. Nyt kaikki suomalaiset ajattelee et huomennakin on lämmintä ja et ilmatieteenlaitos oli TAAS väärässä. Mun pomo sanoi ettei usko enää mitään ennustuksia kun viime viikonloppunakin niiden jutut meni pieleen. Niin että lauantaina piti sataa kaatamalla ja olla kylmä vaikka oli tosi kaunis ilma! Mä en tiedä sitten et miten aikaisin pomomies on vetäytynyt ikkunattomiin sisätiloihin, mutta kyllä ainakin keskustassa illalla ukosti ja kovaa! Taidan muutenkin olla mainoksen ja median uhri kun uskon kaiken mitä telkkarissa sanotaan. Silly...

Juhannukseksi ei mitään tähdellistä ohjelmaa! Käsittämätöntä! Normaalisti sitä suunnitellaan monta viikkoa etukäteen, ja mahdollisesi jo viime vuoden puolella on varattu mökit viikonlopuksi et varmasti pääsee. Nyt ei mitään. Nada. Njet. Zero plans!
Juttelin tossa asiakkaan kanssa joka viettää tänään viimeistä vapaapäiväänsä, hän on "lomaillut" kahden pienen lapsensa kanssa nyt kahdeksantoista päivää ja kertoi odottavansa töihinpaluuta kuin kuuta nousevaa. Koko juhannus duunia!? Miä saan ihottumaa pelkästä ajatuksesta. Mut toisaalta jos ei kertakaikkiaan oo mitään suunnitelmia niin työt on kai eräänlainen pelastus joihin voi vedota/hukuttautua tekemisen puutteessa. Jos vaihtoehtona on siis kotona kalsarikännien vetely ja työpaikalla rahan ansaitseminen niin moni kallistuu varmasti jälkimmäisen puoleen.

Itsehän en.

Meillä on nyt toteutuksessa plan B, eli tuurimatka Kaunissaareen, grillailua ja lavatansseja kalastajakylämiljöössä. Olen ihan hillitön turisti kun pääsen paikkaan jossa on mun mielestä kaunista ja idyllistä, tai esim. vaikuttava arkkitehtuuri, kamera käy jatkuvalla syötöllä. Tää tapahtui Helsingissä, Porvoossa ja Tukholmassa ihan tässä lähihistoriassa, ja se tulee tapahtumaan myös Kaunissaaressa vaik oon paljasjalkainen kotkalainen.

Olen jo Jannin listasta inspiroituneena suunnitellut mitä kaupasta tänään ostetaan ja tarkoituksena on tehdä grillissä vähän kevyempiä ja vähähiilihydraattisia herkkuja. Saas nähdä, kassista vedellään kuitenkin pussi jos toinenkin sipejä ja dipejä.

Oikein makoisaa juhannusta kaikille teille neljälle lukijalle, ja Iinalle ja Siinalle myös! <3

P&C
Milka

1 kommentti:

Janni ja Sara kirjoitti...

Haha mun lista oli tosi kätsy eilen kaupassa :)