maanantai 7. syyskuuta 2009

hikihikihiki

Aamu ei kyllä lähde millään muulla paremmin käyntiin kun itsensä raahaamisella lenkille (voiko tuollaista lauserakennetta edes käyttää?). Kotka kylpi auringossa ja mulle normaalisti arsenikkia vastaava lenkkeily tuntui kerrankin kivalta. Elmo toki tekee siitä aina tahallaan mahdollisimman hankalaa, sitä pitää kiskoa eteenpäin haistelemasta joka IKISTÄ kakkaraa mitä tienposkessa löytyy.

Meidän on tarkoitus lähteä nyt viikonloppuna Helsinkiin yhden ystävän luokse juhlimaan (synttäreitä, vaikkei se itse halua niitä niin nimittää) ja katsomaan Helsinki Comedy Festivaleille stand-uppia. Käydään ensin Lenin kanssa hostaamassa KoRen poikien viimeinen kotipeli ja lähdetään sen jälkeen ajelemaan Heltsinkiä kohti. Mulla oli alkuviikosta hirveä paniikki siitä mitä laitan päälle, kun mulla on vaan tyhmiä Kotka-vaatteita. Sitten vahingossa eksyin tiistaina töiden jälkeen henkalle ja maukalle ja kappas mitä sieltä löytyi!


Toi on ihanan joustavaa kangasta ja kuvio (joka nyt kyllä jälkeenpäin näyttää vähän kilpaa uivilta siittiöiltä) antaa kropalle paljon anteeksi. Hurja tyytyväisyysrysäys yhdestä mekosta :) Nyt sitten pitää miettiä mitä ton kanssa, nortsikorkkarit vai saappaat, nahkis vai bleiseri, koruja/ei? Miks tän täytyy aina olla näin vaikeeta.


P&C
Milka the wonderer.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Laita nortsikorkkarit, bleiseri ja joku hullun iso kaulakoru. Ja hiukset ylös nutturalle. Näin sut äsken niin sieluni silmin ja näytit hyvälle :D

Siina kirjoitti...

yhdyn tohon lauraan!mun mielessä pyörivä kuva lauran visiosta on muy bien.

Milka kirjoitti...

Must on hienoa et mul on useampi virtuaalistylisti täällä <3 Yks Chilessä ja yks melkein yhtä kaukana eli Tampereella :DD

Laura kirjoitti...

Hahah :D Kait toteutit tän nyt sit kans?