torstai 3. syyskuuta 2009

Oi onnen päivää!

Eilen mulla loppujen lopuksi sitten meni hermo ja kaikki kärsivällisyyden itusetkin oli käytetty. Viime perjantainahan saatiin mahdolliselta ostajalta tarjous kämpästä, jota sitten nostettiin välittäjän kautta tonnilla ylöspäin. Välittäjä sanoi, että muistakaa nyt et jos hylkäätte ton ekan tarjouksen ni se ns. vanhentuu, eli ei voida sit palata siihen jos ostaja ei haluakkaan. Miähän olin ihan valmis myymään siihen hintaan mitä se tarjos (miähän se tän kämpän myyjä joo oonki, ei penniikää kiinni :D) mut Marko oli jälleen viisas ja järjen ääni, eikä halunnut mennä niin alas. Välittäjä otti siis meidän vastatarjouksen ja sanoi että laittaa viestiä sitten mitä se tyttö oli sanonut siihen.

No me odoteltiin sitä viestiä sitten..Koko viikonloppu ja koko alkuviikko. Sit tiistaina laitoin välittäjälle viestin et onkohan siitä ostajasta kuulunu mitään, ei vastausta! No perkele! Loppujen lopuksi laitoin eilen sitten sen saman viestin uudelleen ja välittäjä soitti mulle saman tien. Ilmeisesti yhteyksissä vikaa tai väärä numero sillä tai jotain muuta, mutta HALLELUJAA! HYVIÄ UUTISIA! Meidän vastatarjous on hyväksytty ja ensi viikolla sitten saadaan aikataulutietoja et koska tehdään paperit! TÄÄ ON NYT VIHDOIN MYYTY (melkein)!!

Nyt sitten herää uusi ongelma. Me haluttais tietysti vapauttaa kämppä uudelle omistajalleen mahd. pian mut meil ei itellää oon mitään mihin mennä vielä?! Oon nyt katellu netistä vuokraovi.comista kämppiä täst kaupungista ja löysin itseasiassa yhden melko täydellisen tosta Keskuskadulta, Kotkalaiset tietää sen kotipitsan talon. :) 70m2 kaksio, ihan vasta täysin rempattu ja ASTIANPESUKONE! Ainut miinus (toisaalta mun perseen kannalta plussa) on se et se talo on ilmeisesti hissitön ja kämppä on ylimmässä kerroksessa :D No, ei se haittaa.
Nyt odotellaan tuon asunnon välittäjältä tietoa siitä saako sinne viedä koiran! Jos ei ni sit se olikin siinä.

Oon nyt pari päivää tässä teettäny kuvia ifolorilla kun kekkasin ladata koneelleni Poladroid-ohjelman. Etin puolisen vuotta sitten ebaysta oikeeta polaroid-kameraa, mutta tällä ohjelmalla saan polaroid-tyylisiä kuvia halvemmalla ja helpommin! Alla muutama esimerkki:
Ihania! Ja kun teettää kymppikokosina ifillä ni ne tulee täydellisinä polaroid-kopioina postiluukusta parissa päivässä. Suosittelen lämpimästi jos haluatte vähän tunnelmallisempia kuvia.

Olen nyt hemmotellut itseäni kirjoilla, luettuani mielenkiintoisia arvosteluja ja suositteluja eri blogeista. Tilasin suomalaisesta kirjakaupasta (netin kautta) Claire Castillonin kaksi teosta, mm. Äidin pikku pyövelin, joita odotan kovasti saapuvaksi. Lisäksi shoppailin tiistaina töiden jälkeen Karhulan suomalaisesta Paulo Coelhon "Veronika päättää kuolla"-kirjan ja Umayya Abu-Hannan "Sinut".

Jälkimmäinen on loistoa sivu sivulta! Älykäs, hauska, sarkastinen ja ajatuksia herättävä, kertakaikkisen hieno teos! Tuota Coelhon kirjaa en ole lukenut viittä sivua enempää vielä, vaikuttaa liian uskonnolliselta mun makuun. Saattaa tietysti olla että luettuani eteenpäin se muuttuu paremmaksi mut keskityn nyt ensin tuohon selkeästi mielenkiintoisempaan kirjaan :)

Mulla on nyt kaikki viikonloput täynnä kuvauskeikkoja, mikä toki on hieno homma, jos muistatte aiemman postaukseni hirviölaskusta Visa-yhtiöltä. Oon alkanu huomaamaan puutteita mun kameran kapasiteetissa tehdä mitä miä haluan, ja oonki nyt miettiny et miten saisin säästettyä rahaa uuteen kameraan. Riittäisköhän meiän asuntolainasta yks tonni mulle työkaluston uusimiseen...? Markoooo??Kirjatuoksuista syksyä toivotellen

Milka the serialreader.

4 kommenttia:

Riksuii kirjoitti...

Mistä sä sellaisen polaroid-ohjelman löysit? :o

Milka kirjoitti...

http://www.poladroid.net/ tuolta saa ladata sen ilmaiseksi :)

dotha kirjoitti...

latasin ton ohjelman ja ne mun kuvat on jotenki tosi tummia. Voiko niitä säätää jotenki vai enkö vaan osaa (mikä on se todennäkösin vaihtoehto :D).

Milka kirjoitti...

Onko ne kuvat alunperinkin tummia? Toi vähän pimentää toi polaroiminen (ei toi oo ees sana?) laatua, huomasin sen itsekin...