sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Meripäiviiiii...

Terve vaan, täällä kirjoittelee Mervi Tapolan ja Johanna Tukiaisen rakkauslasta erehdyttävästi muistuttava otsasta palanut hikinen nainen. Ihanku lomalla ei muutenki tulis syötyy ja juotuu ihan päin honkii ni noi meripäivät oli tos. Kolme päivää siideriä, viiniä, hikeä, hattaraa, rasvanhajua kaduilla ja oi sitä ihmispaljoutta!

Meripäivät alkavat perinteisesti jo torstaina, jolloin kuuden pintaan katsotaan paraati (aina samanlainen) ja sitten alkaa yletön dokaus ja rällästäminen.

Kävimme Lenin ja sen perheen kanssa tukemassa ystävämme liiketoimintaa Poppelin teltalla muutaman siiderin edestä.


Meripäiväfiilikseltä eivät välttyneet edes ipanat:

Mielettömät moovit!

Lapset saivat tyylikkäät meripäivärintamerkit, söpöset <3

Teltalta pujottelimme säntäilevän Eeliksen perässä satamaan ja tivolia kohti.

Laitteissakin käytiin (en minä, kahvikupit oli mun äässille vähän liian naftit)


Mulle riitti kieppumisen sijasta maailman isoin hattara, jota sitten löytyikin korvan takaa ja kyynerpäästä taidokkaan syömisen jälkeen:Eelis oli melkein yhtä hyvä kun minä, kiva risu-ukko :D


Hattaran ja jäähilejuoman jälkeen Leni lähti lapsien kanssa iltapuuhiin ja miä liityin Markon ja sen kaverin Epen seuraan hetkeksi. Suuntasimme viinitelttaan ja syömään kiinalaista.
Vellamo oli kaunis ilta-auringossa ja otin muutaman kuvan testatakseni uutta tähtisuodinta:

Kotimatkalla napsin kuvia kauniista kaupungistani, voi että mä tykkään asua täällä!
Perjantaina kävimme tsekkaamassa Katariinan puistossa järjestetyn futisturnauksen ja pykäsimme nurmelle HC piknikin. Minulla ei ollut kameraa mukana, mutta saan kuvia varmaan Leniltä myöhemmin. Turnauksen jälkeen suuntasimme pikkubussilla keskustaan ja tapasin kaverini Liisan jonka kanssa kuvailimme muuten päivällä pari settiä, seuraavanlaisella jäljellä:Palskeilun (=hengailua Palski-nimisellä kalliolla sataman tuntumassa), viinin ja hyvän seuran saattelemana käväisin vielä ystäväni Petran kanssa satamassa vetämässä narua ja syömässä jälleen kiinalaista. Kotiin selvisin kahden aikaan aika tukevassa humalassa :)

Lauantai koitti melko horkkaisissa merkeissä, meripäiviin kuuluu kiinteänä osana beachvolley-turnaus Kotkan lähituntumassa sijaitsevassa Varissaaressa. Päivä oli tosi kaunis ja kuuma, selvisimme krapulaltamme kylmälaukun kanssa saareen yhden pintaan.Prinsessa ja herne :)


Kolmen tunnin käristyksen jälkeen nappasimme tuurin Kotkaa kohti ja vetäydyimme valmistautumaan iltaan ja puistoiluun ultraviileään Koulukatu ykköseen..


Illalla suunnaksi otettiin Isopuisto, jonne porukka kerääntyy juomaan pussikaljaa ja chillailemaan auringonotosta ihot hehkuen.

Itse hehkuin kekäleen lailla.

Ihana Marko, miä näytän merimanaatilta.

Puistosta siirryimme bajamajojen perässä satamaan, jossa vaelsimme ilman päämäärää loppuillan. Tulihan sitä kiinalaista sapuskaa jälleen syötyä!En perjantaista johtuen saanut hyvää fiilistä päälle ja siksipä nappasin Markon kainaloon ja painuimme nukkumaan hyvissä ajoin. Tänä aamuna juoksentelin (yllättyneenä krapulattomasta heräämisestä) Katariinaan hakemaan perjantaina sinne jätetyn Epen auton, ja loppupäivä onkin kulunut siivoillessa. Huomenna on taas yleisnäyttö joten puhdasta pitää olla! Huomisen ohjelmaan kuuluu kaupassa käyntiä, mattojen hakua pesulasta ja pakkailua, vietämme keskiviikkoa lukuunottamatta koko ensi viikon Markon porukoiden mökillä koukkusaaressa. Doing nothing! Ihanaa!!!!!!!!
So long, onneksi meripäivät on vaan kerran vuodessa :)

P&C
Milka

5 kommenttia:

Lumo^ kirjoitti...

Ihana rusketus ja oot ollu niin kauniina!:)

Milka kirjoitti...

tarvisitkohan siä Tuuli vahvemmat lasit? :DDDD

Miia kirjoitti...

kivaa teillä on ainakin ollut :) pitäis itekin joskus mennä kotkan meripäiville... meidän iskä kävi siellä nyt ;)

Iina kirjoitti...

Ihania noi pikkusten tanssikuvat! :)

Milka kirjoitti...

ehdottomasti Miia ainakin kerran elämässä! :)