perjantai 3. heinäkuuta 2009

hävettää ihan...

Tää surkea postaustahti. Toivon, että kaivat hyvänä ihmisenä syvältä sisältäsi anteeksiantoa, sillä tekemistä on oikeasti ollut lomalaiselle vähän liikaa. Nyt kuitenkin helpottaa, ja kerkeän taas keskittyä olennaisuuksiin (oliks liian söpö yhteneväisyys blogin nimen kanssa?).

Mistä mä alottaisin? Jäin siis tiistaina lomalle, jota juhlistimme amarillossa. Kuvamateriaalia ei luonnollisesti ole, joten teidän täytyy vain uskoa että ruoka oli hyvää ja vaatteet oli tosi hienot :D Keskiviikkoaamuna heräsin ennen kukonlaulua ja heitin Markon töihin kuudeksi. KUUDEKSI!! En itse siis pysty edes ajattelemaan rationaalisesti tohon aikaan, ja siksipä varmasti eksyinkin satama-alueelle kun hain Markon pois duunista. Tossa välillä kerkesin kuitenkin käydä salilla, kaupassa, asettelemassa kuvat Albertin seinille ja kotona nukkumassa päikkärit. No kävin mä pasaatissakin ostamassa kesäluettavaa, kaksin kappalein :)

Rakastan tollasta hömppäkirjallisuutta, mua ei sais lukemaan esim Coelhoa tai Westö:tä samalla ruokahalulla millä kahlaan esimerkiksi juuri Weisbergerin tuotantoa läpi. Sit toi Pamela Des Barresin bändäreistä kertova kirja (tosi tosi kallis) oli pakko ottaa, mua kiehtoo 60-70 luvun taitteen rock-maailma,ja ketkäpä siitä vois kertoo paremmin kun ne naiset jotka kietoi rockjumalat pikkusormensa ympärille. Olen vasta kolmannessa luvussa mutta oon nyt jo koukussa ja tosi kateellinen et oon syntyny näinkin tylsään aikaan ku mikään ei oo enää uutta eikä kiihottavaa.

Mutta tosiaan keskiviikko, viideltä kipaisin Albertiin jossa hostasin mun elämäni ensimmäisen näyttelyn avajaiset. Kukkia tuli sylikaupalla, ja ainakin livenä meininkiä katsellessa ihmisillä oli ihan hauskaa. Kuvat ei kerro kyllä samaa tarinaa :D


Siirryttiin kulttuurin jälkeen toteuttamaan itseämme Toriterassille, jossa ihmisten ilmeet alkoivatkin sitten jo kirkastua! Varsinkin kun kannoin pöytään kaksi tönkkää sangriaa...
Haluaisin näissä alla olevissa kuvissa kiinnittää huomion tohon takaa lähestyvään salainen pyöräagentti-mieheen ja sen ilmeeseen, mun oikealla puolella alareunassa olevaan tuoppiin joka tekee houdinit, ja sitten alimmassa kuvassa mummoon, jonka Jani herrasmiehenä auttoi istumaan, ja joka kertoi että kun vanhaksi tulee niin yhden siiderin kun juo, saa kaksi kusta ulos. Niin ja Miran raivokkaaseen tarinankerrontaan :D
Ilta jatkui sangrianmakuisena ensin amarillon kautta sooloon, jossa sitten tuli laulettua taas parin kuukauden edestä karaokea :D Meinasin kirjoittaa että hipsin kotiin kahdeltatoista, mutta Miran kyytiä ei voi siis hyvällä tahdollakaan sanoa hipsimiseksi! Pelotti humalassakin niin paljon että olisin tarvinut kaksi turvavyötä!

Torstaina heräsin ensin neljältä hakemaan vettä, käymään vessasssa ja napsimaan buranaa, ja silloin minusta vielä tuntui että voi ei, krappe. Mut ei se sitte tullukkaan! :D HIP HURRAA! Marko lähti taas kuudeksi töihin ja itse nukuin melkein kymmeneen asti onnellisena lomalaisena. Päätin ilahduttaa reipasta työmiestä ja tiskasin. Karoliina haki minut pasaatiin ja markkinoille, ja kirsikoiden lisäksi mukaan tarttui perustrikoota melkein jokaisesta kaupasta missä käytiin, ja nämä kuolattavat kengät!

Olen odotellut niiden aleentuloa jo melkein puoli vuotta ja nyt, 32,95€!! <3<3<3<3

Otin Epposesta kuvan ja siitä tuli niin typerä et on pakko laittaa se tänne :D

Missä sen silmät on?????? :DD

Käytiin eilen katsomassa se uutuusleffa Kaamea Kankkunen, ja voi luoja että nauroin! Tykkään Bradley Cooperista muutenkin, se on K-U-U-M-A, mutta tossa leffassa koko cast ja tarina nivoutui niin loistavasti yhteen että Marko ja Toni päätti lähteä pitämään myös omia polttareitaan Vegasiin. Suosittelen siis lämpimästi kaikille komedian ystäville :)

Tänään illalla on ohjelmassa yhdet rippikuvaukset mikäli sää suosii ja kohta meinasin lähteä käymään uimassa ja sen jälkeen pasaatissa äitin ja Suskun kanssa. En kyllä osta mitään! Äiti ei oo ostanu mulle vielä mitään synttärilahjaa, saisinkohan puhuttua sen ostamaan mulle yhen kellon mitä oon kuolannu :)
Lauantaina eli huomenna on Nellin synttärijuhlat, mitä ennen hostaillaan taas kahviota poikien kotipelissä. Kuvamateriaalia yritetään hankkia.
Loppuun jäniskevennykseksi pari kuvaa menneiltä päiviltä eli viime viikonlopulta.

Ainiin, olen ihan rakastunut Anna Puun levyyn, tässä makupala:


P&C
Milka

2 kommenttia:

Siina kirjoitti...

jei, ihanan pitkä postaus!:)
oli kyllä hauskaa keskiviikkona, ilmeet kuvassa on valheellisia. vähänkö harmitti ettei hurjasta tarskituksestakaan saatu kuvaa!

Lumo^ kirjoitti...

hitaampi postaustahti kertoo vaan siitä, että on elämää ;) ihana postaus :)