tiistai 7. heinäkuuta 2009

Kiss and make-up <3

Leni pyysi tekemään postauksen mun meikin peruspilareista, joten ajattelin näin aikaisen aamun kunniaksi tehdä kuvasarjan mun päivämeikistä (jota kyllä tosi harvoin edes laitan...) So here you go.
Tästä lähdetään, masentavaa:

Ostin Markolle sokokselta Biothermin Acnocleanin, joka on siis miehille tarkoitettu, mutta mun iho on niin paksu että voin käyttää sitä huoletta. Pesun jälkeen tuoksuu vähän miehiselle mut pikkuvika. Vinkki: Huuhdo pesun jälkeen naama vielä ihan kylmällä vedellä, se tasoittaa kasvojen väriä ja "sulkee" ihohuokosia:

Mulla on jokseenkin paljon meikkejä jo pelkästään sen takia et yleensä meikkaan kuvaamani mallit itse. Tollanen kalastuspakki on tosi kätevä niiden järjestelemiseen. Tosin ei ne mulla kyllä ikinä missään järjestyksessä ole:

Kosteutus on toki tärkeää, mutta mun iho tulee toimeen kiristelemättä myös ilman kosteusvoidetta. Laitan sitä nyt koska se antaa pehmoisen pohjan meikille.

En normaalisti käytä meikkivoidetta, mutta nyt mun iho on taas naistellisten juttujen takia niin huonossa kunnossa et sekoitin Maybellinen meikkariin vähän Clarinsin kuultovoidetta, joka on itsessään tosi tummaa.

ja levitän sen sienellä, mikä on typerää koska sieni imaisee itseensä kolkyt prossaa tost massasta, ja se menee siis hukkaan.

Sitten siihen mun omaan lempituotteeseen, eli Lumenen korostuspalettiin. Mattapintaiset meikit on kesällä todella tylsiä, ja tällä saa lisättyä hohdetta kasvojen korkeille osille minkä väriselle iholle vaan. Jos olet tosi kalpea, lisää valkoista, jos olet päivittynyt niin persikka on oikea valinta ja jos kasvosi ovat ruusuiset niin lisää vaaleanpunaista. Itse sekoittelen valkoista ja persikkaa

Levitän tuotteen sormenpäillä poskipäille, ohimon yläpuolelle ja kulmaluulle, veitsetön facelift :)

Seuraavaksi peitän tummat silmänaluset valokynällä, joka mun mielestä jokaisella tytöllä pitäisi olla. Ei siis tää nimenomainen merkki/malli vaan yleensä osana meikkiä!


Sitten siirrynkin varjostukseen joka on mulle ainakin tärkein vaihe. Mun posket on tosi pyöreät joten aurinkopuuteri pelastaa upahtaneet poskipäät korostuksen lisänä.

Levitän puuteria myös kaulaan tuomaan leukaluuta esiin, get rid of that double chin girls :)


Mun kulmakarvat on yhtä kurittomat ku mun tukka joten ne suin paikoilleen Make Up Storen hoitavalla ripsituotteella, joka siis myös kiinnittää kevyesti. Toi on muuten hyvä välillä laittaa ripsivärin alle muhimaan!

Sitten paikkailen tyhjät vaaleat kohdat kulmiksista tällä (onpa likainen ja kulunut laatikko, älkää välittäkö...)

Viistopäinen sivellin on paras kulmakarvojen ja alarajausten laittoa varten ainakin mun mielestä.

Sitten lisään valoa silmänurkkiin, tuo katsetta kivasti auki.

Tietysti vähän pienemmälläkin sudilla vois tökkia paikalleen noi mut en löytäny mitään pienempää puhdasta :D

Luomiväriksi valitsin tollasen kosmetologilta alennuksella ostetun söpön armyvihreän värin:

Sitä levitetään liikkuvan luomen ja kulmaluun väliin, siihen mihin päätä valon alla kallistaessa tulee luonnostaankin varjo, oikea kohta on myös helppo löytää tunnustelemalla.

Levitän väriä myös alaluomelle sumuisen lookin saavuttamiseksi.

Seuraavaksi esittelen maailman parhaan ripsarin mikäli haluaa tuuheutta ja hurjaa volyymia! Tätä saa myös vedenkestävänä, mutta se ei lähde kyllä naamasta irti edes tinnerillä!

Ensin suditaan ripsiin toi valkoinen alustöhnä, ja sitten mustaa päälle sen vähän kuivahdettua:

Sitten lisätään vielä huulikiilto, tässä tapauksessa ihana hot pink,
ja tadaa olen valmis! :)Lisään tähän loppuun vielä muutaman kuvan viikonlopulta ja Nellin pikku Linne-Loten synttärijuhlahumuista:

:D
Mä jatkan nyt lomailua, taidan lähteä tekemään ratsian Karhulan kierrätyskeskukseen löytöjen toivossa :)

P&C
Milka

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Äh, mulla tuli kauhee ikävä kaikkia, kun katoin noita kuvia Nepen juhlista.. Yhyyh <3

Janni ja Sara kirjoitti...

Kiva postaus :) ja nätti meikki! Mistä baarista nuo kuvat on?

-Janni

Milka kirjoitti...

So so soooolosta :) En mä kyllä tykkää siitä yhtään enempää ku Jaakostakaan mut ku kukaan ei lähe mun kanssa kapuun :DD

Siina kirjoitti...

nää sun kuvat oli viel ihan julkasukelposia, aika kauhulla ootan millan lupaamia show-kuvia:D ja hei, mul on sun huulipuna!