maanantai 6. huhtikuuta 2009

Munarikkautta kaikille.

Ah pääsiäinen, joulun ohella varmasti naisten lempipyhä. Minua salaa harmittaa etten enää ilman lasta/nuorta sisarusta/muuta pätevää syytä voi mennä virpomaan. Asumme keskustassa ihan senioritalon vieressä (niitä puskee kapunkiin kuin sieniä sateella) ja MIETTIKÄÄ mikä aarreaitta se olisi! Olen suunnitellut kaikessa hiljaisuudessa Elmon pukemista pupuksi tms, luulen että aww-factor vastaisi rumaa lasta. :D Ensi sunnuntaina on onneksi hattupäivä, jolloin munaa saa virpomattakin. En halua että kukaan ottaa tuota edellistä lausetta kaksimielisesti.

Asiasta kukkaruukkuun. Olen tähän asti kuvaillut siis ihan omaksi iloksi, toki muutama kuva on päätynyt lehteen tai vastaavaan julkaisuun ilman minun copyrightejani. Nyt mulle kuitenkin tarjoutui tilaisuus tehdä näyttely kantabaarissamme Albertissa. Eikä ihan mihin tahansa aikaan vaan MERIPÄIVILLÄ! JIHUU!!! Nimeni tulisi meripäiväesitteeseen, ja saisin pitää avajaiset näyttelylleni med drinkkilippuja taskujen täytteeksi. SO SATC! Mieletön tilaisuus näyttää "taidettani" muille. Äiti on innoissaan ja uhkaa hankkia itselleen pitsimyssyn, vehnästä tehdyn kellohameen ja kukkopillikaulakorun. Sellaisia kuulemma taiteilijapiireissä käytetään.

Toinen uutinen on se että monen täysi-ikäisyysvuoden jälkeen olen viimein päättänyt ajaa ajokortin. Autokouluni alkaa 20.4, että kehottaisinkin Kotkalaisia pysymään sisällä silloin. On vaarallista tulla ulos. Tai enhän minä tiedä päästetäänkö minua heti rattiin? Saan sitten ehkä kortin jo kesäksi, ja sitten muutkin kaupungit on vaarassa.

Viime viikonloppu siis meni hehkuttaessa näitä kahta asiaa. Käytiin me siinä välissä lauantaina ulkonakin.Eilen Leni pärähti lapsineen aamulla virpomaan, ja napsin naperoista kuvia kahdella kädellä. Molemmilla kourilla upposi myös karamellia Linnen suuhun kun tarjoilu oli vapaa. Eelistä kiinnosti enemmin munasta saatu nallepuh-"kamera" jonka salama välähti aina mysteerisesti oman kamerani salaman ohessa. On synkat kunnossa leluissakin :DLoppukevennykseksi tämä.

P&C
Milka the taiteilija.

2 kommenttia:

siina kirjoitti...

hei hieno juttu milka toi näyttely!oon muuten sun blogin uskollinen seuraaja, kun kerta luulit ettei tääl kukaa käy:D

Milka kirjoitti...

PUS PUS! <3