maanantai 13. huhtikuuta 2009

Miä alan olla vähän liian vanha tällaiseen...

Postailen tällä hetkellä Markon läppäriltä, kun oma koneeni päätti että se on ahdettu liian täyteen kaikkea kamaa. Koskapa tietokoneet eivät osaa pelata nollauspallopelejä, se teki minkä parhaaksi näki eli jumittui täysin. Crap. No, hoituu tää näinkin. Ergonomia kunniaan!

Mua on poltellut jo t-o-d-e-l-l-a pitkään kirjoittaa tänne suunnitelmistani Markon synttäreiden varalle. Ne olivat jo maaliskuussa, mutta aikatauluongelmien takia suunnitelmat siirtyivät huhtikuun puolelle. Olin siis järkkäillyt jo kuukauden verran SPLATTERSOTAA erään ystäväni mökille Metsäkylään, noin kahdenkymmenen minuutin päähän Kotkasta. Olin kutsunut yhteisiä ja Markon joukkuekavereita ja hämmästelin miten kaikki ovat pystyneet pitämään asian salassa. Eniten tietysti ihmettelen omaa staminaani ja stabiiliuttani. En normaalisti pysty pitämään minkäänlaisia salaisuuksia. Markolla ei kuitenkaan ollut aavistustakaan asiasta, ja kaikki meni paremmin kuin hyvin.

Menimme metsäkylän mökille jo perjantaina päivällä, pojat halusivat valoisan aikaan tekemään puita ja lämmittämään saunaa. Jotta madalletulla autolla lumeen juuttuminen ei vituttaisi niin paljoa, kävimme yksillä Metsäkylän seuratalon baarissa. Paikka oli ihan yhtä masentava kuin miltä kuulostaakin, eikä me edes jääty kiinni sinne sohjoon!
Mökillä laitettiin saman tien sauna päälle ja siivoilimme Nellin kanssa sillä aikaa kun pojat pilkkoivat puita pihalla. Itsehän en osaa kirvestä käyttää, seuraava kuva puhukoon puolestaan:

Marko osasi vähän paremmin.


Iltahan meni sitten pitkäksi, siihen liittyi tiiviisti tonkka viiniä ja pari kärpäslätkää saunassa :D Seuraavana aamuna vähän korjaussarjaa ja puolen päivän aikoihin juhlijat/sotijat kurvasivat Merkjärven rannalle.
Sotiminen itsessään oli ihan MIELETÖNTÄ!! <3<3<3<3<3

Ekan erän alussa metsään rämpiminen ja maski ahdistivat minut lähes paniikkikohtauksen partaalle, ja lähestyvät vastapuolen pojat mättäiden takaa kiiltelevine visiireineen pelottivat melkein kuset housuun, mutta ekan nallin jälkeen into ja raivo kasvoivat erä erältä niin, että kirjaimellisesti juoksin viimeisen erän alussa metsään etsimään sopivia etenemisreittejä. Hörpyt sotien välissä potkivat mukavasti ja hernerokka lämmitti mieltä ja kehoa sisään päästyämme.
Leni otti niitin suoraan silmien väliin :D

Myös siis lauantai hurahti juopotellessa, ja koska ei kahta ilman kolmatta niin päätimme eilen Nellin ja Lenin kanssa lähteä laulamaan karaokea. Päädyimme Ilon taloon jonkun porvoolaisen tyypin privaattisyntymäpäiville laulamaan "sata salamaa" ja juomaan ilmaista viinaa.
Tänään on ollut jokseenkin takki tyhjä. Piste.

Nyt menen krapulakainaloimaan ja katsomaan Sex Driveä (suosittelen myötähäpeän tarpeeseen).

P&C
Milka the tuurijuoppo

Ei kommentteja: