sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Pari motivaatiokuvaa tässä ja sitten lenkille :)




Näiden kuvien saattelemana vetäisin uuden GT:stä hankitun "flashdance"-tyylisen paidan päälle ja lähdin uudelleen tuunatun treenisoittolistan soidessa juoksentelemaan Mansikkalahden kautta Katariinanpuistoon. Jaksoin juosta yllättävän pitkiä pätkiä kerrallaan, kun en osannut laulaa uusien biisien mukana. :D Kuvassa paita eilen päällä kuvattuna:

Tulin juuri siis kotiin ja suihkun jälkeen treeninaamani muistutti niin erehdyttävästi punajuurta että se oli pakko kuvata:



No, joka tapauksessa; liitän tähän postaukseen muutaman Helsinginreissu-kuvan ja pari kuvaa vaatteista jotka ostin sieltä. Haluan antaa erityishuomiota takille jonka löysin Zarasta. Se oli alennettu muistaakseni 129€:sta viiteenkymppiin ja minun oli saatava se kaikessa laatikkomaisuudessaan!











Helsinki oli loskainen ja märkä mutta ihana, rakastuin täysin pieniin putiikkeihin ja kahviloihin joita oli lukemattomia! Puhuimme Lenin ja Siinan (majoittajamme ja matkaopas) kanssa että jakaisimme tämän blogin ainakin hetkellisesti, eli tulossa mahdollisesti myös pääkaupunkiseudun näkökulmaa muotiin ja elämään muuten vain.

Palataan, PUS!

M

2 kommenttia:

Lumo^ kirjoitti...

oot vaan niin kaunis <3 ihania vaatteita sulla :)

Ina kirjoitti...

ikea shopping:>