sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Glorious day

Minua jurppi suunnattomasti kun kuulin joutuvani töihin ystävänpäivänä, sillä minulle mikään juhla ei ole liian pieni juhlittavaksi. Sitäpaitsi ystävänpäivä on loistava mahdollisuus vaatia romantiikkaa ja hellyyksiä täysin itsekkäästi ja tietenkin jälleen yksi syy olettaa saavansa lahjoja. Minä sain!Nam!

Ystävänpäivän työkomennuksen jälkeen suuntasin Markon kanssa kaupan kautta kotiin syömään valentine's day-illallista sänkyyn uusissa alusvaatteissa jotka ostin Stockmannilta Stadinreissullani. Let's just say that they were well received... :D
Melkein heti..no...ruuan jälkeen Leni porhalsikin suklaakakkuineen ja sämpylöineen paikalle ja aloitimme illanvieton. Minulla ei täysin vastuuttomasta rahantuhlauksesta huolimatta ollut taas mitään kivaa päällepantavaa, ja päädyin tylsään ratkaisuun josta en halunnut edes ottaa kuvia. Aloittelimme tyttöjen kanssa tässä meillä, ja suuntasimme hieman ennen puoltayötä uuteen karaokebaariin joka avattiin ilon talon yhteyteen. En voi sanoa tykänneeni, vihaan paikkoja joissa ei mahdu hengittämään, ja jossa humalaiset akanharakat tönivät matkallaan vessaan/oksentamaan/laulamaan "aikuista naista". Lähdimme pilkun (n. klo 2) jälkeen kotiin nukkumaan ja syömään rääppiäisiä mitä Leniltä jäi :)

Tänä aamuna heräsin ensimmäisen kerran lyhyesti kun Elmo hyppäsi sänkyyn kiipeilemään selkäni päälle. Marko lähti käyttämään sitä pissillä ja minä sain jatkaa unia. Puoli kymmeneltä jaksoin avata silmät ja verhot ja tajusin että ulkona oli todella kaunis ilma. Patistin Markon lenkille kanssani, ja lähdimme käppäilemään kirpeässä pakkasessa Puistolaan. Kiipesimme erääseen lähellä sijaitsevaan tähystystorniin ja otimme pari kuvaa:
Taidekuvia á la Tarkiainen :DAntakaa anteeksi turpea ulkoasuni; kun ei viikkoon syö hiilihydraatteja luumua enempää, niin pussillinen sipsiä ja pari makeaa drinkkiä kerää litroittain nestettä naamaan näin aamutuimaan.

Matkalla tähystystornille kävelimme unelmieni talon ohi jälleen kerran. Haaveissani on saada juuri vastaava vanha mansardi-kattoinen puutalo Puistolasta, talo jossa on korkeat huoneet ja narisevat lautalattiat. Talo jossa on niin syvät ikkunalaudat että niillä voi istuskella, ja talo joka on samalla sekä syrjässä, lähellä uimarantaa että keskustassa. Ohessa kuva tästä talosta.Olen viimein löytänyt oman tyylini sisustaa, ja se on syntisen ristiriitainen sekamelska Hamptonsia ja englantilaista mökkityyliä. Ohessa pieni kuvakollaasi Laura Ashleyn kevät/kesä 09 katalogista:Rakastan myös Pottery Barnia, minua viehättää jenkkien tapa tehdä asiat muhkeasti ja pröystäilevästi sängynpetausta myöten.hamstraan valokuvia, peilejä, erilaisia tauluja ja muita seinäkoristeita, ja olohuoneemme näyttääkin nyt tältä:
Sain äidiltäni vanhan vinyylikiekon jonka aion myös kehystää seinälle roikkumaan.

Nyt menen parantelemaan jokakuukautista mahakipuani suklaakakun ja jäätelön kera Frendien pariin, minkähän kauden valkkaisi tälle päivälle?

Pus,

Milka

1 kommentti:

Lumo^ kirjoitti...

oi te ootte niin sulosia, siis teidän perhe :)