tiistai 24. helmikuuta 2009

Ostoslista for S/S09 ja muita unelmia.

1. Pitkä "boyfriend"-mallinen bleiseri (nyt pohdin että onko typerää kirjoittaa se noin?). Asoksella löytyy kaksinkin kappalein mieluisia tällaisia, mutta pienen kirppisturneen avulla saattaisin löytää jotain hieman halvemmalla.


Löysin asoksen uudistuneita sivuja selaillessani myös alla olevan kuolettavan upean nahkableiserin joka on takaa lyhyempi kuin edestä, katsokaa ja kuolatkaa:


Ah!

no mutta, takaisin listaukseen.

2. Jumpsuit (mikä se on suomeksi, haalari vai?)
Tarpeeksi löysä ja mielenkiintoinen, ei hotpants-mallia näille kintuille kiitos. Asos tarjoaa myös tähän tarpeeseen muutamankin vaihtoehdon.
Alla oleva malli on kuitenkin ehkä hippasen liian lyhyt mun Belgialaisen tykkihevosen reisille, mutta muuten idealtaan mieletön:


Ja sitten se vaihtoehto jota oikeasti harkitsinkin;

Tuohon yhdistäisin vielä nahkavyön ja jotkut kivat korkkarit niin voilá!

3. Uniikki kesämekko
Tämä on jo toteutuksen alla. Kankaan kävin valitsemassa jo ennen joulua, ja ompelutyöhön ystäväni (ja taitava taitava suunnittelija) Leni käy heti kun mitat on saatu otettua. Mekosta tulee polvipituinen, yksiolkaiminen suora malli jonka saa kerättyä vyötäröltä vyöllä tyköistuvaksi. Kangas on pohjaltaan tummansininen ja siinä on vaaleita pienenpieniä soikioita. G-O-R-G-E-O-U-S! Laitan kuvia heti kun etenemme urakassa jälleen.

Minulla alkoi nyt töissä leudompi kausi. Koska työskentelen kuntosalilla, työaikani sijoittuvat lähes poikkeuksetta iltaan. Pahimmillaan olen töissä 10-20, jolloin koko aktiivinen päiväaika menee duunissa, eikä ennen sitä tai sen jälkeen saa mitään tehtyä. En minä ainakaan jaksa.
Meille tuli hieman joulun jälkeen töihin uusi tyttö joka ei toisesta työstään johtuen pysty tekemään muuta kuin iltoja, ja tämähän passaa minulle mainiosti. Nyt siis teen kaikkina muina päivinä aamuvuoroa paitsi maanantaisin, jolloin teen 10h työpäivän. Not bad!

Aamulla kahdeksalta töihin tullessani normaalisti täpötäysi bussi ammotti tyhjyyttään. Tajusin että aa, hiihtoloma. Mietin maisemia katsellessani kouluaikoja, ja kaikkia niitä ihania pitkiä vapaita joita silloin vietettiin lähinnä laiskotellen. Kesälomat olin tietysti tiukasti töissä 16vuotiaasta asti, mutta tuonikäisenä työpäiväni kestivät maksimissaan kuusi tuntia, ja sijoittuivat aikaiseen aamuun. Näinollen minulle jäi suunnattomasti aikaa grillata itseäni rannalla, shoppailla ekoilla OMILLA rahoillani ja pelata rantalentistä poikien kanssa. Muistan ne ihanan lämpöiset kesälauantait kun kävelimme biitsiltä lähikauppaan paljasjaloin ostamaan mehujäitä ja iltaisin mansikkaofelian voimin uimme vaatteet päällä. Jokaisella ihmisellä pitäisi olla yksi täydellinen kesä.

Olenkin nyt päättänyt, että vaikka nykyään työpäivät venyvätkin pitkiksi ja yleinen rellestäminen ei enää käy samalla lailla päinsä kuin teininä, niin tästä kesästä 2009 tulee paras ikinä!
Haluan:
1. Lähteä kiertämään Suomen kesäkaupunkeja: Turku, Tampere, Hanko, Helsinki
2. Ruskettua ja laihtua rantakuntoon
3. Mennä piknikille ja pelata paljon futista ja rantalentistä
4. Lähteä tyttöjen kanssa Lontooseen ostoksille pitkäksi viikonlopuksi!

Aikeissa on myös erakoitua poikaystäväni vanhempien mökille Koukkusaareen ainakin viikoksi, ja juoda viiniä kuumalla rantakalliolla samalla kun ihoni paahtuu kullanruskeaksi. Paistamme lettuja ulkona ja saunomme ja uimme meressä ja mun tukasta tulee karhea kaikesta suolasta. Elmokin heitetään ainakin kerran mereen, vaikka se vihaisi meitä koko päivän sen jälkeen.

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

Pus, M.

Ei kommentteja: