maanantai 10. lokakuuta 2011

Jonkunlainen päätös..

Päätin taas eilen sohvanpohjalla maatessani pyhästi lopettaa juomisen kokonaan. En halua kuitenkaan sulkea mitään pahetta/hauskuutta täysin pois, joten asetin itselleni tiettyjä rajoituksia niitä kertoja varten kun lähdetään ulos juhlimaan. Ensinnäkin:

1. Aloitteluiden aikana ei kaikkea sekaisin, mieluiten vain kuivaa valkkaria. Sekin vichyllä jatkettuna. 
2. Joka toinen lasillinen vettä. Näin säästytään turhalta nestehukalta ja lantrataan juotuja drinkkejä mahassa, jolloin humala ei puske päälle niin vahvasti.
3. EI SHOTTEJA! Niistä ei vaan ikinä seuraa mitään hyvää. 

Oon huomannu et mulle passaa kaksi alkoholilajiketta. Kuiva valkkari, joka siis jo aiempana mainittiin, ja baarissa sitten Gin&Tonic. Se on ihan brittiläisten mummojen juoma, mutta toimii superhyvin happamuutensa ja raikkautensa takia. Ei järin suunnattomasti kaloreita tonic-veden takia. En voi juoda mitään missä on energiajuomaa, sillä saan niistä järisyttäviä rytmihäiriöitä. It's a murder on the dancefloor. 

Kaiken kukkuraksi sunnuntai (tai ylipäänsä seuraava päivä) menee aina täysin hukkaan. Tällä hetkellä varsinkin yksi vallan hyvä treenipäivä pois kalenterista. Ei käy. 

Tänään rankaisin itseäni Huumalla illanstartissa (kokeilutunti, jolla käydään läpi esim. Les Millsin lajitarjontaa vähän helpommassa muodossa), jossa tahkottiin BodyCombattia. Voi elämä! Spinning-, Zumba- ja Pumpkunto ei todellakaan ole sama asia kuin Combatkunto!! Tunnen jo nyt kuinka mun olkapäät ja yläselkä vetää pikkuhiljaa juntturaan. Mitään liikkeitähän ei väsyneenäkään voi tehdä puoliteholla, vaan niin et kuulee lyödessä suoran ku lihakset revähtää olkapäissä :D En oo vielä valmis menemään kokonaiselle/nortsille tunnille, kun ei luonto anna periksi treenata "vähän sinne päin", vaan kasvattelen kestävyyttä ja hapenottokykyä vielä hetken.

Nyt keskityn ikivanhoihin sinkkuelämää-jaksoihin ja sit unta kaaliin. Edistää sekin osaltaan lauantai-illasta toipumista. Tässä muuten vielä ihan törkeen hyvän sosekeiton resepti, jonka kehittelin terveysruokaintokohtauksessa sunnuntaina :


Enjoy! <3  (PS. toi annosmäärä ei kyllä tolla annoskoolla pidä paikkaansa, neljän desin määrällä annoksia tulee ehkä neljä...)


Ei kommentteja: