sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kotijuttuja...


Tän tahattoman tipattoman kauden aikana oon kerenny laitella himaakin kevätkuntoon, ja ajattelin postailla tännekin päivitettyä casa de Tartamoa. Ollaan nyt kuukauden päivät rempattu yläkerran wc:tä josta revittiin siellä alunperin koko tilaa dominoinut suihkukaappi täysin tarpeettomana hiivattiin. Mun pikkuveli opiskelee LVI-alaa ja teki meille superedullisesti koko homman, ja hyvin tekikin.Tässä siis alkuperäinen kammotus:

 ...ja tässä uusi ehompi wc:


Allaskaapin viereen oikealle tulee vielä korkea valkonen hyllykkö johon saan sitten koreja yms. sälää... Lisäksi hankintalistalla on vielä joku vähän edustavampi peili mut toi ajaa nyt asiansa. Valaistusta pitäis kans saada vähän järkevämmäksi, lattia maalattua valkoseks ja ehkä pistorasia fööniä ja kiharrinta varten.
Kaiken ton luettelemani jälkeen vessa ei nyt tunnukkaan valmiilta :D No, we're getting there!

Voisin itseasiassa laittaa tänne alkuperäiset kuvat kaikista huoneista jotka tänään kuvasin, eli tässä teille Ennen ja Jälkeen - postaus meidän talosta:

Olohuone:

Ennen
Nyt
Vierashuone:
Ennen

Nyt


Makuuhuone:
Ennen

Nyt


Rappukäytävä:
Ennen

Nyt


Muitakin huoneita toki on, mutta ne eivät ole vielä niin valmiita että haluaisin esitellä niitä täällä. Yläkerrassa on kunnostamatta vielä mun studio ja yksi iso makuuhuone (josta piti tulla meidän makkari mutta kohtalo ohjas toisin), ja alakerrassa isompi wc, kellarin istuskelutila ja saunan hienosäätö. Niistä lisää sitten myöhemmin :)
Pus, Milka


4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

KAUNISTA!!!

Sofia kirjoitti...

vau, teijän talo näyttää upeelta! ihania värejä ootte käyttän :-)

Milka kirjoitti...

Kiitos <3 Mua alkaa itteäni vähän jo tympimään toi olkkarin vihreä väri mut hyväksyntää sävynvaihdolle ei oo herumassa Markon toimesta ihan heti :D

Anonyymi kirjoitti...

VAUTSI! Älyttömän kaunis koti teillä :) liityn lukijaksi HETI!

http://sannamaris.blogspot.com/