keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

inspis...

Kesällä joka viikonloppu on täynnä hää-keikkoja. Kun kiertää kuudet tai seitsemät häät parissa kuukaudessa niin pakostakin poimii ideoita ja vinkkejä omiin juhliin sitten joskus.

Olen miettinyt paljon mun omaa pukua ja asusteita, hiuksia ja meikkiä, koska ne on mulle musiikin ja valokuvauksen ohella kaikista tärkeimmät satsauskohteet koko häähötäkässä.
Puvun aion teettää superlahjakkaalla (ja superrakkaalla) ystävälläni Lenillä, se tulee olemaan tavallaan kaksiosainen ja väriltään haalea persikka.

Hiuksia en missään nimessä halua tiukalle hääkampaukselle, vaan luultavasti isolle kiharalle, ehkä osittain kiinni, en ole vielä päättänyt... jotain tämäntapaista:

Joo tiedän että kiharat löystyy eikä pysy yhtä hyvin kuosissaan kuin kampaus, mutta so what. Tökätään tukkaan mahottomat määrät tököttiä aamulla ja sitten toivotaan parasta. Hyvää tahtoa ja GHD! <3
Iso mun tukka tulee jokatapauksessa olemaan, joten hetkellistä apua haetaan luultavasti klipsipidennyksistä.
Värin aion pitää punaisena ainakin häihin asti. (Joo mul on punanen tukka nykyään :D)
Meikki on monilla morsiammilla tosi luonnollinen ja raikas, mutta itselleni haluaisin tosi tummat smoky eye silmät ja muuten nuden meikin. Kuulto ja persikka on kans avainsanoja mun häämeikissä:


Ja joo joo, tiedän että tummaa meikkiä joutuu korjailemaan illan myötä, mutta I'm willing to take that risk :)
Kengät ja asusteet tulee olemaan myös vähän perinteisestä suippokärkisestä kittenheelistä poikkeavat. Aion hankkia itselleni jotkut ihan mielettömän upeat designer heelsit ja mätsäävät ballerinat illan tanssibileitä varten. 
Esimerkkinä mm.
Miu Miu
DVF
J.Crew
Theodora and Callum ( !!<3!! )
Kaikki kuvien kengät pyörii hintaluokassa 275€ - 395€ joten kohtuuhinnoissa mennään budjetin kannalta. Mun mielestä kengät on sijoitus, ja halvalla saa valitettavan usein sitä suolesta tulevaa. Kaikki ylläolevat kengät on myös käyttökelpoisia ihan normielämässäkin.. no ei ehkä ekat miumiun mid-heelsit.
Matalat kengat voisivat olla seuraavanlaiset


Tory Burch

Naa oli kylla hullun kalliit, enka ikina maksaisi ballerinoista kahtasataa... mut tyyliltaan tallaiset.

Laukkukin saisi olla vahan erilainen kuin se perussatiininen valkoinen pussukka.

Alexander McQueen 

Alexander McQueen
Valentino



Eli melko erilaisella setilla mennaan. Aan pilkut havis taas kaikkien valimerkkien myota johonkin, mut en jaksa poistua sivulta korjatakseni asiaa. Luultavasti teen kompromisseja laukun ja ballerinojen kanssa ja tilaan vastaavan jostain nettikaupasta kuten asokselta tms. mut ideahan tassa oli tarkein.

Pus!


Ei kommentteja: