maanantai 1. maaliskuuta 2010

Uutuutta - pitkästä aikaa...

Kevät virkistää toiset ihmiset kuin kylmästä sisään kömpineet kärpäset, mulla taitaa olla toisinpäin. Odotan toki malttamattomana kesää ja valoisampia aikoja (ihan vaan vaikka valokuvauksen kannalta...) mutta mulla on päivien pidennyttyä ollut yhä vaikeampi nousta sängystä aamuisin ja pysyä hereillä iltaisin. Haluaisin vain nukkua koko ajan. Töitä riittää tällä hetkellä enemmän kuin kerkeäisi tehdä, sillä avaamme Hyvinvointikeskus Huuman viidestoista päivä tätä kuuta! :o Käsittämätöntä! Olen jo innoissani siivoillut nykyistä toimistoamme ja pakkaillut laatikoihin kamaa jota emme enää tarvitse päivittäisessä käytössä. Huumassa saan OMAN toimiston puuhiani varten, ja se on suurin parannus mitä odotan uudelta keskukselta. Jos olet Kotkasta (tai Haminasta) etkä vielä ole liittynyt jäseneksi, tee se tänään tai huomenna, vältät liittymismaksun ja saat hyvä diilin treenaamiseen tyylillä :)

Viikonloppuna kävin krapulahuuruissa hakemassa Elloksen paketit Siwalta, ja niistä kuoriutui seuraavaa:
 
Rahi 59,90€

 
Zara Home- kuvakehykset 14,50€/kpl (joka oli outoa koska noi on erikokoisia?)
Tilasin myös saunalle valkoisen kannun ja pari kynttilänjalkaa, sekä mun vaatehuoneeseen eilen asennetun säilytyslokerikon, joka ei ylittänyt kuvauskynnystä tällä kertaa. 
Viime viikolla piipahdin töiden lomassa myös läheisessä vanhantavaran kaupassa ja mukaan lähti

 
Kaksi hopeista kynttilänjalkaa, yht. 5€

 
Paksua suomalaista lasia epäsymmetrisen pikkukulhon muodossa, 1€

 
Tiptop-kunnossa oleva emalikulho kauniilla kuvioinnilla. Aivan ihana! 4€
Tuoteuutuuksien lisäksi meillä on jälleen edistytty remontissa, Marko huhki lauantaina ja eilen sunnuntaina täällä sillä aikaa kun itse a) vetäisin pienet päivätönöt äidin kanssa, b) lähdin tyttöjen kanssa baariin ja c) podin väysymystä ja krapulaa eilen.

Nyt myös siis vieras(lasten)huoneen lattia on valkoinen, ja tietokonehuoneessa on uudet ovenkarmien listat. Marko oli osannut valita juuri oikeanlaiset vanhahtavaan sisustukseemme:Ovet maalataan vielä valkoiseksi raikkauden lisäämiseksi. Pupunen oli  myös kyllästynyt jatkuvaan marinaani likaisesta (ei lähde hinkkaamalla) takanreunuksesta ja muurista, sekä tahriintuneesta pinkopahvista olkkarin ja keittiön välillä. Nekin se maalasi! Reipas muru <3

Notta sellasta. Maaliskuu tulee olemaan ihan yhtä hektinen kuin edeltäjänsäkin, joten sormet ristissä taas sitten seuraavaa postausta odotellessa :D

H&K

Milka the reipas remppamies

Ei kommentteja: