tiistai 15. joulukuuta 2009

se perinteinen paniikki.

Mulla ei ole ostettuna vielä yhtään joululahjaa. Olen kyllä yrittänyt sopia kaikkien kanssa ettei osteta tänä vuonna mitään ton talon takia mutta silti pakettivelvollisuus kolkuttelee takaraivoa. Pakkolistalla on ainakin pikkusisarukset, jotka ei muuten enää ole mitään pieniä. Vanhin veli on 18v, seuraava veli 17v ja kolmas 16v, sitten on vielä 13vuotias pikkusisko. Tälle viimeiseksi mainitulle soitin eilen selaillessani CDON:in nettikauppaa, ajattelin että tilaisin sille jonkun cd:n. No, ehdottelin sitten ihan vakavissani Anna Abreuta, Lady Gagaa ja muita sellaisia vaihtoehtoja jota luulin ton ikästen kuuntelevan. Ketut. Kaikki noi oli YÖK, ja Green Day on kova. GREEN DAY?! Onhan se tietty kova mut eikai nyt varhaisteinitytöt Green Dayta kuuntele? Eiks kolmetoistavuotiaana leikitä vielä barbeilla?

Päätin et ostan sille uuden palan sen nomination-rannekoruun. Done and done.


Mites sit noi veikat? Raha jyllää alleen kaikenmaailman kaulahuivit ja kalsarit mutta kun sitä ei ois nyt heitellä ympäriinsä. On nimittäin tosi lamea antaa ton ikäselle joululahjaksi kymppi kirjekuoressa :D (En tarkota omalla kohalla, et jos joku teistä haluaa lähettää mulle kympin kirjekuoressa ni osoite on Kangaskatu 6, 48600 Kotka)
Uskon et lahjakortti on hyvä ja tarpeeks persoonaton lahja noille kaikille. Tai ässäarpa.

Äiti halus lahjaksi juustotarjottimen. Mulla on kotona yks viirullinen tarjotin josta en tykkää, laitan siihen päälle sellofaania ja sisälle koskenlaskijaa paketin. Ehkä rypäleitä jos oikein hurjaks heittäydyn. Iskän kanssa taidan jatkaa samalla linjalla ku kaikkien sen synttäreiden kohalla viimisen viiden vuoden ajan, eli unohdan koko homman :D Konjakkipullo on tietty aika perinteinen, sit sitä aina ostaa jotain ihan helvetin pahaa kun ei ite juo (konjakkia, muuta kyllä) ja valitsee pullon sen perusteella kuinka hieno etiketti on, "kyllähän nyt Kalevin Konjakki täytyy olla parasta a-luokkaa! Jos se ois jotain sekundaa ni kai siin lukis et Kallen Konu?"

Mulla on aina ollut myös vähän ongelmana se et ostetaanko lahjoja äidin ja isän nykyisille puolisoille? Miten poikaystävän vanhemmat? Sitten on vielä se että pakkohan mun on varautua jos joku kaveri ostaa, oishan se nyt noloa jos saisin lahjan eikä mulla ois mitään takaisinannettavaa?! Niin että mulla on joku sata pientä pakettia varalla ja rahanmenoa ei voi estää. Mulla ja joululla on siis ihan ymmärrettävästä syystä viha-rakkaussuhde. Rakastan saada lahjoja mut vihaan hankkia niitä.

Sit Markolle, mitä Markolle? Juha, autas miestä mäessä! Mitä pojat toivoo joululahjaksi muttei kehtaa/uskalla pyytää? Uuteen autoon tai kotiteatterijärjestelmään ei ole varaa mutta jotain saman reaktion tuottavaa, budjettina noin viisitoista euroa?


Miä en kestä.

H&K
Milka the Grinch

3 kommenttia:

Lumo^ kirjoitti...

apua onneks mulla ei oo noita ongelmia nyt, vien aina äitille+sen miehelle jonkun herkun (karkkia,suklaata tms) ja sitten äitille jonkun mun vanhan kirjan :D iskälle teen jotain pipareita tms :P kavereiden ja veljien kaa ei lahjoja vaihdeta ja poikkista ei nyt onneks ole!:D iisiä :D tsemiä joululahja-ahditukseen!:)

toinen Grinch kirjoitti...

kandeisko tehdä niinkö minä, eli sanoa kaikille ettei halua mitään lahjoja, eikä meinaa ostaa lahjoja. Kun ei ole rahaa. Perkele kun ottaa päästä tää joulu ja hössötys ja kun pitäis vähiä rahoja laittaa johonki ROSKAAN! miks ei vaan voi viettää aikaa yhessä, pelailla ja syyä. that's it!

Milka kirjoitti...

Ah Tuuli miten helpolta sun elämä kuulostaa... :P Onneks voin aina vedota säälihermoon ja asuntolainaan. :)

Toinen grinch, jos sanon etten halua lahjoja niin sitten en saa niitä ja sit mun joulu on piloilla, pakko kai kestää :DDDD