keskiviikko 9. joulukuuta 2009

...omaan nilkkaan...


Olen aina rehvastellut sairastumattomuudellani (:D) ja sillä etten ole ottanut yhtään sairaslomapäivää nykyisessä työpaikassani. Olen edellisen kerran ollut kunnolla kipeänä lukion tokalla. Silloin päälle puski angiina, joka veti mut viikoksi niin huonoon kuntoon etten jaksanut muuta kuin maata ja oksentaa 40asteen kuumeen kourissa. Laihduin viikon aikana useampia kiloja. Sen jälkeen muutamaa ärsyttävää nuhaa lukuun ottamatta en ole ollut sairaana kertaakaan.

Pari viikkoa sitten remuillan jälkeen ihmettelin pahinta krapulaa miesmuistiin. Paleli, oksetti, kaikkiin paikkoihin koski ja päätä särki niin, että teki mieli leikata se tylsällä veitsellä irti. Suihkussa en jaksanut seistä pystyssä vaan makasin sikiöasennossa kaakeleilla, ja yläkertaan raahustettuani mittasin kuumeeksi 39 astetta. Yö oli ihan kamala ja ramppasin vessassa toistuvasti, mutta seuraavana aamuna koko tauti oli poissa!

Eilen huomasin samoja oireita ja lähdin kotiin töistä lepäilemään. Paska olo paheni iltaa myöten ja ennen nukkumaanmenoa kuumetta oli taas 38,5°.  Tänään aamulla herätessä olin hikinen ja parantunut. Käsittämätöntä! Oon siis ainakin tässä suhteessa supertehokas.

Leni ja Vesku teki eilen roadtripin Ikeaan, ja päätettiin antaa niille lista tarvittavista asioista mukaan. Oli suuri ihme että autoon mahtui yhtään niiden omaa ostosta meidän romppeiden lisäksi, mutta niin vain illalla meille kiikutettiin uusi sohvapöytä ja naulakko.
 

AINIIN! Mulla on nyt amme! Sain sen isiltä joululahjaksi oikeastaan jo viime viikolla, mutta syystä X johtuen kaikki liitokset ja tiivisteet vuosivat. Amme sai silikonikäsittelyn ja toissapäivänä töiden jälkeen pääsin ensimmäistä kertaa kylpyyn omassa talossani.
Tilasin LUSHilta kaikkia erilaisia ihania kylpykuulia, -sulia ja muita oheistuotteita ylellisiä kylpyjä varten, ja ne tulivat sopivasti maanantaina postiin.Kaikki tuotteet oli pakattu kompostoitaviin paperipakkauksiin ja pehmukkeena oli revittyä sanomalehteä eikä muovia tai styroksia.Kylpytuotteilla täytetty maljakko oli kuin taivaalliselta tuoksuva jäätelöannos, ja minua vähän harmitti käyttää noista yhtäkään. Valitsimme kuitenkin ensimmäiseksi French Kiss- kylpyvaahtopalan, jota murennetaan juoksevan veden alla ameeseen ja sitten nautitaan vaaleanpunaisista tuoksuvista kuplista.Kylpy oli ihana, ja hyvää musiikkia kuunnellen sylikkäin siinä vierähti melkein kaksi tuntia. Mums <3

Viime viikolla saimme raahattua (tai no Marko raahasi, who am I kidding?) suurimman osan varastolla olleista tavaroista kotiin ja saimme sisustettua vähän lisää:


Peili Jyskistä 40€, on muuten niin iso että näät kumartelematta koko kokonaisuuden :)


Tuon taulun ostin taidemyynnistä Kotkan VPK-talolta, se maksoi 280€ ja mulla meni ikuisuus maksaa se 20€:n erissä takaisin. Pakko oli vaan saada.

 


 
Turkispeitto, ilmankeveä ja silti tosi lämmin, muistaakseni Iskusta tai Askosta (no ihan samanlaiset nimet!) 50€

Tänään kuvataan Lenin lapset joulukorttikuvia varten ja huomenna sitten taas varmaan töihin. MUISTAKAAHAN hei osallistua tohon edellisen postauksen kilpailuun, ilmasta treeniä jaossa!

Puspus <3
Milka

Ps. Ulkona sataa lunta.

1 kommentti:

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Oooh! Mun olohuoneeni TAHTOO tuollaisen turkispeiton! Ihana!